Tusindvis skifter navn til Laks - Årsagen er bizar

Foto: Shutterstock.com

Tusindvis af borgere skifter navn til Laks.

Når et barn skal døbes, er der typisk mange navne oppe at vende. Et navn de færreste tænker på at døbe deres barn, er dog efter den delikate fisk, laksen.

Læs også

Fie Laursen skal i retten

Men mens børn ikke bliver døbt navnet, så er der flere voksne, der vælger at ændre deres navn til Laks, og der er en ganske bizar grund til det.

Årsagen skal findes i, at der er en sushikæde, der har lanceret en ny kampagne. De tilbyder nemlig gratis sushi til dig og resten af bordet, hvis vedkommende har navnet laks i sit navn.

Det har resulteret i, at flere tusinde borgere i Taiwan har skiftet navn til Laks, så de kan gå på restaurant og få all you can eat-sushi med op til fem venner.

Ifølge AFP News Agency, så har kampagnen fra restauranten fået regeringen i Taiwai til at bede folk om ikke at ændre deres navn til laks.

Til mediet Taipei Times udtaler viceindenrigsminister, Chen Tsung-Yen, at der er unødvendigt meget papirarbejde forbundet med navneskifte, og derfor bør folk lade være.

“Denne form for navneskifte er ikke bare spild af tid, den forårsager også unødvendigt papirarbejde,” fortæller han til Taipei Times.

Ifølge Ekstra Bladet, så koster det omkring 19 kroner at ændre sit navn juridisk i Taiwan. Dermed er der altså mange penge at spare, når seks personer kan spise alt det sushi de har lyst til gratis.

Kunne du finde på at ændre navn for at få noget gratis?

Læs også

Overnattede i IKEA: Sådan blev de opdaget

 

 

Dagens Gossip