TV-reporter bidt af 'zombie'

Foto: Sunrise

Det meget bizarre moment fandt sted, mens de sendte live tv.

Bianca Stone, der til daglig arbejder for tv-stationen Sunrise, endte med at få sig noget af en overraskelse, da hun var ude for at lave tv, som hun nu engang plejer. 

Der skete nemlig det, at hun blev nemlig nappet lidt i armen af en "zombie."

Det skriver news.com.au. 

Læs også

Forældre gør uhyggeligt fund i bamse fra genbrugsbutik

Hun var blevet sendt ud for at sende live fra klimaprotesten i Brisbane. Den var nemlig lidt speciel, da Extinction Rebellion, arrangørerne bag protesten, havde valgt, at alle skulle klæde sig ud som zombier, da det ville skabe mest muligt opmærksomhed. 

"De prøver med dette at vise, at de er zombier fra fremtiden, der er kommet tilbage til fortiden for at advare politikkerne om klimatruslen," fortæller Stone, mens man kan høre, at zombierne stønner. 

"Det her er gruppen, der ønsker at vise, at man bliver nødt til at handle med det samme. Det her er Extinction Rebellion-gruppen." 

"Det er en fredsfyldt protest, dog lige med undtagelse af denne zombie, som har godt gang i min arm," siger Bianca. 

"Du har ikke lyst til at interviewe zombien, Bianca?" spørger værten, Natalie Barr, hvorefter Mark Beretta ligeså spørger, om man kunne få en kommentar. 

"Jeg gjorde blot mit arbejde," kom det fra zombien.

Extenction Rebellions protest i Brisbane endte med, at de jagtede politikerne rundt, ligesom man nægtede at lade dem komme ind i bygningen. 

"Godt arbejde til alle jer, der mødte op for at genvinde vores fremtid. De er nødt til at lytte til zombierne fra fremtiden, som er kommet tilbage i tiden for at advare os om, at vi bliver nødt til at gøre noget, før det er for sent og kampen bliver tabt til det korrupte system," kommer det fra gruppen.

Læs også

Tv-kokken Claus Holm skal på operationsbordet

 

Dagens Gossip