Tyrkisk influencer anholdt for at posere med kæmpe penis

Foto: Instagram / @tasskinmerve

En ung tyrkisk influencer er blevet anholdt for at have lagt stødende og krænkende billeder op på Instagram, hvor man blandt andet kan se hende sidde på testiklerne af en kæmpe falsk penis.

Med tiden er nøgenhed blevet mindre og mindre normalt at vise i offentligheden. Det holder dog ikke mange unge - især piger - fra at skabe en karriere som influencers på sociale medier såsom Instagram, hvor de ofte poserer iført meget lidt tøj.

Én af disse er tyrkiske Merve Taskin, som arbejder som influencer på platformen Instagram, hvor hun har 571.000 følgere. Her lægger hun mange forskellige billeder op, og det hænder, at hun deler et billede af sig selv kun iført badetøj eller små toppe.

Foto: Instagram / @tasskinmerve

 

Læs også

Politimand styrtede i helikopter midt på havet: Det næste han gjorde reddede hans liv

Selvom Instagram har strenge regler mod nøgenhed på deres platform, så er det tilladt at posere letpåklædt, så længe man ikke kan se hverken brystvorter eller kønsorganer.

Foto: Instagram / @tasskinmerve

Den tyrkiske regering har dog vist sig fra en lidt strengere side end Instagram, da de fandt nogle af Taskins seneste billeder så upassende, at de valgte at fængsle hende for at dele dem på det sociale medie. Det skriver Ladbible

Taskin havde været på ferie til Amsterdam i Holland for at fejre sin 22-års fødselsdag i januar sidste år. Her havde hun blandt andet besøgt det berømte Red Light District og Sexmuseet i Amsterdam.

Foto: Instagram / @tasskinmerve

Influenceren forevigede selvfølgelig oplevelserne og delte dem med sine følgere, da hun blandt andet delte et billede af sig selv, hvor hun sad på testiklerne af en kæmpe falsk penis på sexmuseet. Derudover delte hun også et billede af sig selv, hvor det ser ud som om, at hun poserer halvnøgen bag et rødt vindue, som var hun en sexarbejder.

Foto: Instagram / @tasskinmerve

Da Taskin vendte hjem til sit hjemland, Tyrkiet, ventede der hende dog en noget uventet straf. Ifølge landets love er det nemlig ulovligt at dele blufærdigt materiale, og gør man det alligevel, kan det straffes med fængsel i op til tre år.

Tre måneder efter hendes hjemkost blev hun derfor anholdt i det nordvestlige Tyrkiet i byen Canakkale, hvor hun blev sigtet for blufærdighedskrænkelse. Derudover blev de krænkende billeder straks fjernet fra hendes instagramprofil.

Den nu 23-årige Taskin blev oprindeligt idømt seks måneders ubetinget fængsel, som senere blev justeret til fem måneder på grund af god opførelse og samarbejde. Det endte dog med, at de fem måneders ubetinget fængsel blev ændret til betinget fængsel. 

Influenceren lavede efterfølgende et opslag på Instagram, hvor hun skrev, at myndighederne havde dømt imod hendes holdning, og at det var et godt billede på hvor langt bagud Tyrkiet er i forhold til resten af verden.

Hun skrev således: "[...] vi påstod, at mine opslag generelt er inden for grænserne for ytringsfrihed, at der ikke er nogen præcedens [fra tidligere sager] i verden, og at denne konkrete situation ikke betyder, at vores efterforskningsmyndigheder udfører en efterforskning, som vil tjene som eksempel for verden, men derimod viser hvor langt bagud vi er i forhold til resten af verden, når det kommer til ytringsfrihed."

Foto: Instagram / @tasskinmerve

Taskin tilføjede: "I den nuværende situation, hvis jeg ikke begår en forbrydelse med fuld overlæg inden for de næste 5 år, så vil fængslingen og alle konsekvenserne blive annulleret."

Direktøren for museet i Amsterdam, Monique van Marle, har efterfølgende skrevet til Taskin, at museets formål er at undervise og formidle om sex til alle verdens lande, og at hun beundrer Taskin for at udtrykke sig selv ved at dele sådanne billeder.

Læs også

Dansk stjerne smittet med coronavirus for anden gang

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip