Ulykkelig dreng blev mobbet: Nu har han fået uventet hjælp fra Hollywood

Privat foto: Keaton.

Efter at en dreng er blevet mobbet, har han nu modtaget stor støtte fra flere kendte mennesker.

I et forsøg på at sætte fokus på mobning delte en amerikansk mor for nyligt en video af hendes tårevædet søn. 

I videon fortæller sønnen Keaton Jones på 15 år, hvordan han bliver mobbet i skolen. 

Moderen Kimberly Jones, fra byen Knoxville fortæller, at hun netop havde hentet sin søn i skolen, fordi han var bange for at gå til frokostpause. De andre elever kalder ham nemlig grim, gør grin med hans næse og fortæller ham, at han ingen venner har.

Sønnen Keaton Jones har også oplevet, at få hældt mælk ud over sig i frokostpausen. 

Det skriver New York Post

Læs også

Føtex raser over tyvagtige forældre: 'Det er simpelthen ikke i orden!'

- Bare af nysgerrighed, hvorfor mobber de? Hvad er meningen med det? Hvorfor finder de en glæde i at opføre sig sådan overfor andre menneske? Det er ikke i orden, siger den fortvivlede mor. 

Heartbreaking video of schoolboy Keaton Jones recounting being bullied

Videon af sønnen Keaton Jones er blevet set af mere end 18 millioner mennesker, og den har nu startet en indsamling til mobbeofret, som indtil nu har indsamlet næsten 185.000 kroner til Keaton. 

- Vi ved alle, hvordan det føles at høre til. Men kun få ved, hvordan det føles ikke at høre til, siger moderen Kimberly Jones i et opslag på Facebook. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Men efter at opslaget er gået viralt, har Keaton Jones ikke bare modtaget økonomisk støtte. Flere kendte mennesker har også inviteret drengen forbi heriblandt den profesionelle amerikanske fodboldspiller Delanie Walker, mens fodboldspilleren Tyler Byrd har proklameret, at han og flere holdkammerater kommer forbi skolen og besøger Keaton. 

Samtidigt har sangeren Kelsea Ballerini skrevet på Twitter, at næste gang hun besøger staten, vil hun være sammen med Keaton for at være vidne til den undskyldning, han har fortjent. 

En af de mere prominente kendisser er rapperen Snoop Dogg, som på Instagram skriver, at Keaton Jones har en ven for livet, og at kærlighed er den eneste måde at bekæmpe had. 

Wozniackis kæreste afslører babyplaner: 'Vi skal have børn'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip