Ung kvinde arbejder som topløs rengøringskone: Tjener vildt beløb på kun 5 timer

Nicolai Busekist

3 uger siden

|

22/06/2024
Udland
Foto: TikTok
En ung kvinde, der arbejder som topløs rengøringskone, har afsløret, at hun kan tjene store summer penge på ganske få timer.

Dagens topnyheder

En ung kvinde ved navn Sammi har delt en video med sine mere end 230.000 følgere på TikTok, hvori hun afslører, at hun arbejder som topløs rengøringskone – og at det er enormt indbringende.

I samme video fortæller hun, at hun har tjent intet mindre end 2.230 dollars på en enkelt arbejdsdag med en varighed på fem timer. Det svarer til 15.600 kr., og bliver derfor til en timeløn på 3.120 kr.

Det skriver det britiske medie The Sun.

Hun afslører dog ikke blot, at hun kan tjene store summer på kort tid. I videoen fortæller hun også, at hun er nødt til at have en sikkerhedsvagt med som en sikkerhedsforanstaltning.

"Okay, I bad om det. I ville vide, hvor meget jeg tjener på en dag som topløs rengøringskone," siger hun sin video.

"I dag gjorde jeg rent i fem huse, og jeg tager 300 dollars i timen. Jeg har også en sikkerhedsvagt, der sidder i bilen og venter på mig, hvis der skulle ske noget. Han får 35% af det, jeg tjener."

Foto: TikTok

Dernæst fortæller hun, hvor meget, hun tjente for hvert af de fem huse, som hun gjorde rent den pågældende dag. Bl.a. siger hun, at hun tjente 300 dollars samt 150 dollars i drikkepenge ved det første hus.

"Jeg vil bare sige, at det ikke er et krav at give drikkepenge, men størstedelen af dem, jeg gør rent for, giver drikkepenge," siger hun.

"Det andet hus gav 300 dollars i timen, og de gav mig 120 dollars i drikkepenge."

Ved det tredje hus tjente hun det samme, som hun gjorde ved første hus. Her fik hun nemlig også 300 dollars samt 150 dollars i drikkepenge.

Foto: TikTok

Ved det fjerde hus fik hun sin timeløn på 300 dollars plus yderligere 110 dollars i drikkepenge.

"Og det sidste hus: 300 dollars i timen, og så var de generøse, ved at give 200 dollars i drikkepenge. Rigtig flot. Det var også et stort hus - og ret beskidt," siger hun.

"Den endelige løn var 2.230 dollars. Som jeg sagde, så får min sikkerhedsvagt 35%, hvilket er 780 dollars, men det runder vi op, fordi han er fantastisk. Han får 800 dollars."

"Så nu er mit overskud 1.430 dollars, og jeg arbejdede i fem timer. Hvis du mente, at du havde brug for et tegn, så er dette dit tegn. Topløse rengøringskone er det bedste."

Som tekst til videoen tilføjede hun desuden følgende: "Og selvfølgelig får gode gamle skattefar også sin andel."