Ung kvinde filmer sin kæreste på restaurant: Få sekunder efter sker der noget helt uventet

15/11/2023 16:46

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde begynder at filme sin kæreste på en restaurant, da der pludselig sker noget, som hun ikke havde forventet.

Mest læste i dag

Der kan være mange grunde til, at man tager sin telefon frem for at filme sin kæreste på en restaurant. Det kan skyldes, at det har været en god aften, som man gerne vil have et minde fra.

Det kan naturligvis også være, at videoen skal sendes til venner og familiemedlemmer. En helt tredje mulighed er, at videoen er tiltænkt de sociale medier.

Hvad der fik Kalysta til at filme sin kæreste, da de var ude at spise på en restaurant, vides ikke. Hvad der til gengæld ikke er nogen tvivl om er, at hun fik en stor overraskelse - og det skete kun få sekunder efter, at hun havde startet sin optagelse.

Det viste sig nemlig, at hendes kæreste James havde planlagt noget helt særligt til denne aften. Ifølge Newsweek havde han besluttet, at han ville fri til sin elskede kæreste.

Netop dette endte Kalysta med at fange på video, som hun efterfølgende har delt på det sociale medie TikTok. Her er videoen blevet særdeles populær, da den har fået mere end 6,5 millioner visninger.

Frieriet fandt sted på en Texas Roadhouse-restaurant, hvor hele opmærksomheden blev rettet mod Kalysta og Justin. Inden han gik på knæ, tog en ansat på restaurant en mikrofon og sagde, at Justin har 'en meget vigtig meddelelse i aften'.

I videoen ser man tydeligt, at Justin er meget nervøs. Han sidder nærmest og tripper på stedet, fordi han er så nervøs. Til sidst rejser han sig og siger: 'Hvilket er bedre sted end at gøre det?', hvorefter han tager en ring frem.

Heldigvis fik han et ja på det store spørgsmål, hvorfor der blev kvitteret med klapsalver fra resten af restauranten. Videoen er blevet delt på TikTok med den følgende tekst: 'POV: Du optager ved et uheld dit eget frieri'.

I kommentarsporet er der flere, der har rettet kritik af det faktum, at han valgte at fri på en Texas Roadhouse-restaurant. Det kan nærmest beskrives som en pendant til Jensens Bøfhus.

"Nej, at fri på Texas Roadhouse er skørt," skrev en bruger, hvilket fik Kalysta til at svare med: "Han vidste, at det var mit yndlingssted. Det er alt, der betyder noget."

Og tilsyneladende var det en succes, at han valgte at fri på netop Texas Roadhouse. Han fik nemlig et ja til det store spørgsmål, hvorfor han nu kan glæde sig over at være forlovet.