Ung kvinde var i chok, da hun indså den 'uhyggelige' grund til, at hendes nabo inviterede hende på date

Nicolai Busekist

3 uger siden

|

20/06/2024
Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En 25-årig kvinde var i chok efter en opdagelse, da hun var på vej hjem en aften. Her gik det op for hende, hvorfor hendes nabo havde inviteret hende på date.

Dagens topnyheder

Alle har oplevet pinlige øjeblikke, som man helst vil lægge bag sig. Det er øjeblikke, der kan vende tilbage i tankerne flere år efter, hvor man igen krummer tæer over det.

Det skyldes naturligvis, at der kun er få følelser, der er værre end at indse, at man har gjort noget pinligt. Det gør sig især gældende, hvis man finder ud af, at man ikke blot har gjort det én gang. Netop dette var tilfældet for en 25-årig kvinde.

Den pågældende kvinde fik sig en brat opvågning, da hun var på vej hjem én aften. Da hun stod ude foran sin bolig, opdagede hun nemlig, at hendes lys på badeværelset stod tændt. Det medførte, at hun gjorde en anden og markant mere pinlig opdagelse.

På grund af lyset på badeværelset, stod det hurtigt klart for den unge kvinde, at man kunne se lige igennem det matterede glas ved hendes brusekabine. I en video, der er blevet delt på det sociale medie TikTok, filmer hun mod vinduet, hvor hendes shampoo mv. er helt synligt.

På det sociale medie går hun under navnet @daddydevitoyum. I den video, hun har delt på det sociale medie, var det tydeligt at se, hvordan forbipasserende kunne se gennem vinduet. Med andre ord, så ville de derfor også kunne se hende, når hun stod fuldstændig afklædt under bruseren.

Stille og roligt gik det også op for hende, at det sandsynligvis har været årsagen til, at hendes nabo var meget interesseret i en date.

"Ikke underligt, at min nabo ville på date," skrev hun som tekst til videoen. Dermed lagde hun op til, at hendes nabo sandsynligvis er blevet interesseret i hende, efter at have set gennem vinduet på hendes badeværelse.

Der blev hurtigt taget godt imod hendes video på det sociale medie, hvor den dog ikke blot finde en masse likes og visninger. Der var også rigtig mange, der efter lod en kommentar.

"Jeg kan næsten garantere, at du har faste gæster, der nyder forestillingen. Det virker skræmmende tilgængeligt," skrev en bruger i en kommentar.

"Nej! Hvordan kan dine naboer ikke have fortalt dig det? Det er så forkert af dem," lød det fra en anden bruger.

"Det her er grunden til, at jeg nægter at have noget som helst vindue på mit badeværelse," tilføjede en tredje.