Ung mand begår stor bommert: Ender med at afsløre utroskab med Halloween-kostume

31/10/2023 17:04

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En ung mand endte med at blive afsløret i utroskab på grund af sit Halloween-kostume.

Mest læste i dag

En kvinde har haft en Halloween, der ikke er værd at se tilbage på. Hun fandt nemlig ud af, at hendes kæreste havde været hende utro, mens de befandt sig til den samme udklædningsfest.

Den 22-årige unavngivne kvinde havde ifølge Mirror længe haft mistanke om, at hendes kæreste gennem otte år var utro. Men hun blev hele tiden beroliget af både venner og familie, der beskrev ham som 'sådan en fantastisk fyr'.

Men hun endte med at få bekræftet sin mistanke på den værst tænkelige måde. Og nu er hendes veninde, der var sammen med hende på tidspunktet, i tvivl om, hvorvidt hun gjorde det rigtige.

Veninden afslører i et opslag på forummet Reddit, at de blev inviteret til en Halloween-fest i sidste øjeblik. Derfor blev hun inviteret med i stedet for kvindens kæreste, der var politibetjent og skulle på arbejde.

"Det var en stor fest. Klokken 01.00 dukkede hendes kæreste op i mængden, og da jeg så den røde fodboldtrøje sank mit hjerte. Cirka et minut senere kom en pige, klædt ud som Taylor Swift, hen og holdt hans hånd. Min veninde så det og løb straks hulkende ud på badeværelset," skriver hun.

Mens hun befandt sig på badeværelset, blev den unge kvinde ved med at svinge mellem sorg og vrede. Hun krævede flere gange, at hun fik lov til at konfrontere sin kæreste. Det satte hendes veninde dog en stopper for, da hun var bekymret for, at hun 'ville gøre noget, der ville få hende fængslet'. Til sidst fik veninden hjælp af en kollega til at få hende væk fra festen.

"Vi endte med at trække hende ud, og hun lavede så stor en scene, at hendes kæreste endelig bemærkede, at hun var til festen, og han spurtede væk som en bange kanin," lyder det.

Nu tyder det dog på, at deres venskab er gået i stykker. Hun er nemlig rasende over, at hun ikke fik lov til at konfrontere sin kæreste til festen.

"Hun kaldte mig en forfærdelig ven, fordi jeg ikke havde troet hende i de seneste uger. Jeg sagde, jeg var så ked af det. Hun sagde, at jeg er et stort r**hul for at få hende til at tage af sted, da hun kunne have fanget ham i handlingen," skriver hun.

"Jeg sagde, at hun skræmte mig med, hvordan hun talte på badeværelset. Hun sagde, at hun er voksen og kan træffe sine egne valg. Hun sagde, at der vl gå lang tid, før hun kan tilgive mig og gik. Jeg tror, hun har blokeret mig alle steder. Jeg har det dårligt med hele situationen, og jeg har det dårligt med, at jeg måske har truffet den forkerte beslutning."

I kommentarsporet har mange dog været hurtige til at tage venindens parti. De mener bestemt ikke, at hun har gjort noget galt ved at få hende til at forlade festen.

"Du er ikke et r**hul for at fjerne en beruset, oprørt ven fra en forfærdelig situation. Men du er så grundigt r**hul for at afvise hendes mistanke uden videre, fordi hendes kæreste 'virkede som en fantastisk fyr'. Folk der 'ser ud som' gode mennesker er utro hele tiden," skrev en bruger, og fortsatte:

"De går generelt ikke rundt med 'Jeg er et fjols' tatoveret i panden. Hvis hun havde grund til at være bekymret, burde du som ven i det mindste have hørt på hende. Det er ikke sandsynligt, at dit venskab vil overleve dette."