Ung mand fik testiklerne klemt i en båndsliber

Foto: Shutterstock.com

En ung mand skal nok have is på pungen i et stykke tid, efter at han fik klemt sine kønsdele i en båndsliber.

En ung mand fik i den grad en frygtelig start på weekenden, da han fredag morgen blev hastet til hospitalet efter en arbejdsulykke.

Den 18-årige mand var i færd med at arbejde på en båndsliber på arbejdspladsen i Sydney, da hans bukser pludselig blev fanget i båndsliberen, og ganske hurtigt efter fulgte hans testikler med.

To ambulancer samt brandvæsenet blev tilkaldt til arbejdspladsen, hvor de tilså den unge mand, og her hastede de ham efterfølgende på hospitalet.

Læs også

Satte manden af så han kunne tisse på Storebælt: Så kørte hun fra ham

Alt dette skete mens båndsliberen fortsat sad fast på den unge mands kønsdele.

Ambulancefolkene kørte ham til Royal North Shore Hospital, hvor han endelig fik fjernet båndsliberen, og her kunne de så se omfanget af skaderne.

Heldigvis gik det langt fra så slemt til, som man ellers kunne forestille sig, når to tekstilerne nærmer sig et farligt arbejdsredskab. Ifølge en talsmand fra ambulanceredderne, så havde den unge mand blot fået rifter på sine kønsdele, og han kunne dermed forlade hospitalet senere samme dag.

Virksomheden hvor manden arbejder, vil nu undersøge, hvordan det kunne gå til, at han fik klemt sine kønsdele i værktøjet.

Læs også

De originale skuespillere vender tilbage i nye Harry Potter-film

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip