Ung mand inviterer sin syge kæreste på restaurant: Så dukker tjeneren op med utrolig overraskelse

Foto: Privat

Et par fik en uventet dessert, da de for nylig var taget på restaurant.

Ligeså voldsomt som et alvorligt sygdomsforløb kan føles, ligeså stor kan lettelsen være, når vedkommende igen er blevet rask.

Sådan syntes logikken i hvert fald at være hos den amerikanske Twitter-bruger Scott og hans kæreste, der for nylig var udsat for en sammenklappet lunge. Det skriver Independent.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

Den smertefulde lidelse gjorde, at kæresten måtte i behandling, hvor man blandt andet skulle anlægge et dræn, så lungen kunne udfolde sig igen, hvilket krævede flere besøg på hospitalet.

Da den sidste behandling var vel overstået, og kæresten igen var helt rask, valgte Scott, der på det sociale medie går under navnet @NHLFlyera, at invitere sin bedre halvdel ud for at fejre en vellykket behandling.

Parret fra staten Tennessee valgte en god restaurant og i forbindelse med reservationen, havde Scott i forbifarten fået nævnt anledningen for deres besøg.

Det fik med det samme personalet til at stikke hovederne sammen for – i hemmelighed – at overraske parret med en sød gestus.

Af samme grund blev parret også mundlamme, da tjenerne kom ind med aftenens dessert. Her havde man nemlig på tallerkenen lavet en illustration af en lunge og herunder skrevet følgende ordspil:

"We belung together (vi 'hører' sammen, red)."

I stedet for ordet ’belong’ (tilhører, red.) havde man leget med ordet ’lung’ (lunge, red.), så sætningen passede til anledningen.

Parret blev begge meget rørt over den søde hilsen, og af samme grund valgte Scott efterfølgende at fortælle om episoden på Twitter.

"Min kæreste fik i sidste måned en sammenklappet lunge og har i dag været til sin sidste behandling, så jeg inviterede hende ud for at fejre det. Jeg nævnte det i forbifarten til personalet, da jeg foretog reservationen, og de valgte at ramme helt rigtigt," lød det i hans tweet.

Siden har Scott indrømmet, at den rørende hilsen fik ham til at efterlade de bedste drikkepenge, han nogensinde havde givet på en restaurant.

Siden er det søde opslag blevet liket mere end 280.000 gange.

Læs også

Solgt i Meny og Normal-butikker i hele landet: Nu tilbagekaldes det