Ung mand: Succesen har hjulpet med damerne – Nu sender de nøgenbilleder

Den store succes som 19-årige Joao Felix oplever i øjeblikket, har betydet, at det er blevet lettere for ham at score damer. Han behøver faktisk ikke røre en finger, han får nemlig tilsendt nøgenbilleder i sine private beskeder.

Det er noget nær en hver ung mands drøm at kunne leve af at spille fodbold. Det er dog ikke kun tanken om at score et afgørende mål i en VM-finale, der er tiltrækkende for de unge drenge, det er også den berømmelse, de penge, biler og naturligvis flotte kvinder, der følger med.

Den drengedrøm er ikke blot en drøm for den unge teenager Joao Felix, der på ganske kort tid er gået hen og blevet en af verdens mest hotte fodboldspillere i øjeblikket. Teenageren fik især en del opmærksomhed, da han scorede et fantastisk hattrick for Benfica mod Frankfurt i den seneste runde af Europa League.

Læs også

Datter begyndte at sugardate, så mor kunne få plastikoperationer

Det er dog ikke kun store fodboldklubber, der er virkelig interesserede i den unge teenager, det er også kvinder fra hele verden. Det afslører fodboldspilleren i et interview med mediet Calciomercato, hvor han fortæller, at det pludselig er blevet meget lettere med damerne.

”Succesen har hjulpet rigtig meget med pigerne. På sociale medier sender de mig ofte billeder, endda helt nøgne,” fortæller han.

Hvis man er interesseret i den unge fodboldspiller, så skal man dog ikke regne med, at man kommer til at blive gift med ham lige foreløbigt. Han er nemlig stadig ung, og han har ikke prioriteter om at skulle slå sig ned med en kæreste i øjeblikket.

”Jeg tænker ikke på at finde en kæreste, jeg er stadig ung. Det er en tid til alt,” fortæller han i interviewet.

Foto: Shutterstock.com

De største klubber hiver i ham

Når man som blot 19-årige scorer mål på samlebånd og starter inde for en topklub i en af de større ligaer i verden, så kan man sagtens forvente, at der står klubber i kø for at sikre ens underskrift. Sådan er det også med Joao Felix, der først runder 20 år til november.

De største klubber som Manchester United, Real Madrid og Juventus har allerede været sat i forbindelse med Joao Felix. De seneste præstationer fra portugiseren har dog allerede fået flere klubber til at kigge interessant på ham, men det blev ikke billigt, hvis de skal have fat i ham.

I skrivende stund meddeles det, at han har en frikøbsklausul på knap 900 millioner kroner. Det forlyder dog, at Benfica forsøger at få Joao Felix til at skrive under på en ny kontrakt, som vil forhøje frikøbsklausulen til 1.5 milliarder kroner.

Læs også

”Glemte” du bevidst at indberette disse sorte penge til SKAT? Nu har de fået oplysninger om dig

 

 

Dagens Gossip