Ung mor fik diagnosen influenza: Dagen efter var hun død

Foto: GoFundMe

En amerikansk kvinde på 20 år mistede livet i sidste uge, efter hun var blevet bragt til hospitalet med vejrtrækningsproblemer.

Sidste tirsdag måtte 20-årige Alani Murrieta pludselig på hospitalet, fordi hun havde problemer med at trække vejret.

Timer senere mistede den amerikanske kvinde livet, da hendes hjerte stoppede med at slå.

Det skriver britiske Metro.

Læs også

Amanda blev forelsket i sin lysekrone: Nu er de lykkeligt forlovede

Alani Murrieta, som var mor til to, var blevet lagt i respirator, men hendes liv stod desværre ikke til at redde. Lægernes forklaring til de efterladte lød, at den unge kvinde havde fået influenza, som udviklede sig til en lungebetændelse.

Ifølge Alani Murrietas tante Stephanie Gonzales gik det hele meget hurtigt:

- Hendes iltniveau var lavt. De tog et røntgenbillede omkring klokken 9 om den morgen og fortalte hende, at hun havde lungebetændelse. Derefter gik det bare ned ad bakke, udtaler Stephanie Gonzales til Fox 10 og tilføjer:

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

- De forsøgte at genoplive hende. Og de forsøgte i adskillige minutter, og fortalte min søster, der ikke var andet, de kunne gøre. At hun var væk. Aldrig i livet havde vi troet, at vi ville miste hende den dag og på den måde.

Efterfølgende er der blevet startet en indsamling til finansieringen af Alani Muriettas begravelse på det populære fundraising-site GoFundMe:

- Alani døde pludselig i går eftermiddag af influenza, som blev til lungebetændelse. Vores familie er knust over, at hun er væk. Alani var en smuk og kærlig mor, bare 20 år gammel med to unge drenge, AJ på to og JR på seks måneder. Vi forsøger at være stærke og tage os af de praktiske arrangementer, men har brug for hjælp til finansieringen, da hendes død var fuldstændig uventet. Enhver donation vil være værdsat. Tak, skriver familien på sitet.

Ung pige troede hun var gravid: Så fødte hun noget uventet på toilettet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip