Ung pige død - Tabte sin telefon i badekarret

Foto: Shutterstock.com

Der bliver kraftigt advaret mod at tage sin mobiltelefon med i bad, efter at endnu en ung pige har mistet livet, da hun tabte den i sit badekar.

Det er heldigvis noget der sker yderst sjældent, men det tager stadig livet af folk, hvis de glemmer at tænke sig om, når de går i bad. Elektronik og vand hører bare ikke sammen, og desværre så er det medvirkende til flere uheld om året, der koster liv.

Det har også været tilfældet for nyligt med den blot 20-årige pige Anastasia, der valgte at tage sin telefon med, da hun skulle i badekar. Da hendes mor kom hjem fra arbejde, kaldte hun på sin datter, men hun fik ikke noget svar. Da hun gik ud på badeværelset for at tjekke, lå hendes datter livløs.

Læs også

Ikke igen: Ung pige død efter, at hun tabte sin telefon i badekarret

”Jeg så Anastasia ligge i et tomt badekar. I den ene hånd havde hun sin mobiltelefon, der var tilsluttet opladeren, og i den anden hånd, havde hun proppen til badekaret. Jeg troede hun var i live, men bevidstløs, så jeg ringede med det samme til ambulancen. Redderne kom med det samme, men de erklærede hende død på stedet,” fortæller pigens 48-årige mor Oksana ifølge det britiske medie, The Sun.

Politiet advarer på det kraftigste

Det er intet mindre end det fjerde dødsfald i Rusland indenfor et år, hvor unge piger har mistet livet, efter at de har taget deres mobiltelefon med i bad. Den 14-årige Yulia Vysotskaya mistede livet, da hendes telefon gled ud af hånden på hende i badet, mens den 15-årige MMA-kæmper Irina Rybnikova led samme skæbne, da hun lå et i badekar i hendes hjem i Bratsk.

En blot 2-årig pige mistede ligeledes livet, da hun hørte til musik, mens hun var i bad. Telefonen var tilkoblet en oplader, og den røg derefter ned i badekarret. Moren til den 2-årige pige bemærkede, at der pludselig var meget stille, og hun blev mødt af det frygtelige syn, da hun gik ud på badeværelset for at tjekke.

De mange dødsfald til unge piger i løbet af det seneste år, har fået politiet til at advare kraftigt om IKKE at tage sin telefon med, når man skal i bad. Samtidig har den elektroniske-ingeniør Andrey Stanovsky advaret mod, at det er ligesom at lege russisk roulette, hvis man går i bad, mens ens telefon er sat til opladning.

Fælles for pigerne har været, at deres telefoner har været sat til opladning i forlængerledninger. Der er nemlig intet farligt i, at man taber sin telefon ned i badekarret, hvis den ikke er sat til nogen strømkilde. Når først man sætter telefonen til en forlængerledning, som derefter er koblet til en strømkilde, så vil det aflede nok strøm til, at det er dødeligt.

Læs også

Teenager død efter at have tabt iPhone i badekar

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip