Ung pige forsvundet fra ferieresort - Ny Madeleine McCann sag?

En 15-årig pige er nu forsvundet på sjette døgn fra et ferieresort i Malaysia, hvor hun var af sted med sin familie. Flere ting er så identiske, at det vækker tanker til Madeleine McCann sagen.

En 15-årig pige forsvandt søndag fra det ferieresort i Malaysia, hvor hun var på ferie med sine forældre. Lighederne er mange, og derfor er medierne begyndt at kalde det for en ny Madeleine McCann sag, da den unge pige ligeledes forsvandt sporløst fra et ferieresort med sin familie.

15-årige Nora var netop ankommet fra London til Malaysia, hvor de tjekkede ind på ferieresortet The Dusun. Det ligger i et naturreservat syd fra Kuala Lumpur, og her skulle familien nyde en afslappende og oplevelsesrig ferie.

Familien gik i seng kort efter ankomst, men da de vågnede næste morgen, var der ingen spor af Nora. Det lokale politi satte hurtigt gang i en eftersøgning, og de går ud fra, at der er tale om en forsvindingssag, hvor Nora selv er stukket af.

Læs også

Tidligere efterforsker: Jeg ved, hvad der skete med Maddie

Det tror familien dog ikke.

Familien er sikre på, at Nora aldrig kunne finde på at forlade hotellet på egen hånd, og de føler sig derfor overbeviste om, at en eller flere personer har bortført deres datter.

“Hun er en ung pige, som er vældig genert, meget reserveret og meget ængstelig. Det er fuldstændig utænkeligt, at hun skulle være gået alene ud om natten. Det kan du fuldstændig udelukke. Hun er en pige, som altid har haft behov for at blive beskyttet,” lyder det blandt andet fra Noras bedstefar ifølge B.T til BBC.

Foto: Privatfoto

Kun få spor at gå efter

Nora er udviklingshæmmet, og ifølge familien, så er hun en sårbar pige, der har indlæringsvanskeligheder. Derfor tror familien heller ikke, at deres datter selv kunne finde på at stikke af.

Indtil videre har politiet ikke haft held til at finde den unge pige, og de har kun ganske få spor at gå efter.

Et par fingeraftryk i vindueskarmen og et åbent vindue, er det eneste spor, som politiet har at gå efter, og de er sikre på, at Nora har forladt vinduet gennem vinduet. De ved dog ikke, om det var en selvvalgt handling eller ej.

Læs også

Kvinde med vanvittig udmelding: ‘Jeg tror, jeg er Madeleine McCann’

Mere end 200 betjente leder efter pigen

Det er nu seks dage siden, at Nora sporløst forsvandt fra ferieresortet, og indtil videre har politiet endnu ikke haft held til at opstøve selv det mindste spor.

Irish News skriver, at der er mere end 200 politibetjente, som leder efter pigen, og de søger efter hende med både hunde, helikopter, droner m.m. Samtidig prøver politiet også at finde pigen, ved at afspille morens stemme gennem højtalere, der sender lyd gennem junglen.

Her har moren indspillet en lille sætning, som politiet håber på, at Nora hører og derefter vender tilbage.

Politiet har frigivet dette foto af familiens lejlighed.  Det er dette vindue, som man mener, at Nora er kravlet ud af. Foto: Politiet

Derfor minder det om Madeleine McCann sagen

Selvom der er visse forskelle i denne sag og sagen om Madeleine McCann - blandt andet pigernes alder og de forskellige steder på kloden, hvor de er forsvundet - så minder sagerne meget om hinanden.

Begge piger lå i deres senge og sov på et værelse med deres søskende, inden de sporløst forsvandt, begge hændelser skete på populære ferieresorts og begge familier er overbeviste om, at deres piger er blevet kidnappet.

Madeleine McCann forsvandt i en alder af blot 3 år, da hun lå og sov i sin seng den 3. maj 2007 i Praia da Luz, Portugal. Det er mere end 12 år siden, at den lille britiske pige forsvandt, og hun er endnu ikke fundet - hverken død eller levende.

Mange personer har været mistænkt i forbindelse med Madeleine McCanns forsvinden, hvor selv forældrene Gerry og Kate har været mistænkt for at stå bag drabet på datteren.

Hvis den unge Madeleine McCann endnu er i live, så er hun i dag fyldt 15 år.

Læs også

Efter Maddies forsvinden: Disse 48 spørgsmål nægtede Kate McCann at svare på

 

 

Dagens Gossip