Ung pige inviterede fyr på date: Kaldte ham ubehøvlet og bøsse, da han ikke betalte for hendes hummer

Foto: Reddit

En ung mand bliver inviteret på date af en ung kvinde, men da han vil invitere hende ud igen nægter hun, da hun mener, at han var ubehøvlet første gang. Hvorfor var han det? Jo, fordi han ikke betalte for hendes hummer og vin.

Når man skal på date, melder der sig altid et stort spørgsmål. Hvem skal betale? Hører det sig manden til, at han betaler regningen, skal man splitte regningen i disse tider, eller bør det være kvinden, der i stedet betaler for aftenen?

Spørgsmålene er der mange af, og svarene vil helt sikkert også være forskellige. De fleste vil dog være enige i, at denne kvinde virkelig skal genoverveje, hvad hendes holdning er til mænd og dates, hvis hun gerne vil ende i et succesfuldt forhold i fremtiden.

På den store hjemmeside reddit, har en ung mand delt et screenshot fra sin samtale med en ung pige, som han har været på date med, og som han af gud ved hvilke årsager, valgte at invitere på endnu en date.

Hun valgte dog at besvare hans spørgsmål om endnu en date med at kalde ham uhøflig, fordi han ikke valgte at betale for hendes måltid på den første date, og det var på trods af, at hun bestilte hummer og vin til en samlet pris på 700 kroner, mens han nøjedes med at bestille pasta og øl til 120 kroner.

Manden er tydeligvis overrasket, og forstår ikke, hvorfor hun er interesseret i en ny date, men da hun fornærmet skriver, at han ikke betalte for hendes mad, så tog samtalen en ny drejning, hvor han understreger, at han er studerende og ikke en sugardaddy.

Du ville jo også bare have sex med mig

Kvinden vender tilbage med at kalde ham uhøflig, og hun mener ikke, at han burde have accepteret HENDES invitation på en date, hvis han ikke havde intentioner om at betale for kvindes mad.

Derefter går hun ned på det laveste niveau, og fortæller manden, at han ikke er en gentleman, men en bøsse. Underligt nok vælger hun også at sige, at han kun er interesseret i at have sex med hende, hvilket ikke giver mening efter hendes sidste kommentar.

Manden slutter til sidst af med, at selvfølgelig ville han gerne have haft sex med hende, man han har ikke de knap 200 kroner, som det ville koste. Hun kalder ham et røvhul, og han slutter samtalen med et billede af Josef Stalin, der viser et hjerte med sine hænder.

Det er svært ikke at tage et parti i denne samtale, men umiddelbart får den fornærmede kvinde, som hun har fortjent. Hvad mener du?

Læs også

Martin ventede besøg af lækker Tinder date – Fik ransaget hjem af politiet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip