Vanvittigt: Satte ild til hjemløs

En 53-årig mand stod bag et forrykt hævnangreb, da han satte ild til en hjemløs mand.

Den 53-årige David Weir sprøjtede benzin ud over den sovende Thomas Smith og satte ild til ham i et vanvittigt hævnangreb og gjorde ham til en menneskelig ildkugle.

David Weir mener at hans vilde handling var fordi den 30-årige Thomas Smith havde angrebet har 24-timer tidligere, fordi han troede at david Weir og hans venner røvede ham udenfor en McDonalds i byen Luton.

Det skriver mirror.co.uk 

Læs også

Mette Frederiksen advarer danskerne i ny tale

”Det var kun mit skæg der redede mig”

Ofret siger at David forsøgte at slå ham ihjel, og at det kun var hans buskede skæg der reddede ham. Under angrebet rev Smith sit tøj af, for at undgå store brandsår.

Det forfærdelige syn af den brændende Thomas Smith blev set af flere handlende med børn, som på heroisk vis hastede til for at redde hr. Smith.

David Weir gik direkte over til hvor Hr. Smith sad på sit sædvanlige sted. Derefter stod han lidt og så på Thomas Smith med benzindunken i hånden. Så sprøjter David benzin ud over Thomas og læner sig tættere på mens han sætter ild til benzinen med en lighter. På kort tid er hele Thomas’ ansigt ændret til en ildkugle.

Thomas klarede dog på trods af ilden at rejse sig op og gå et par skridt inden han igen falder om på jorden i hvad han selv beskriver som ”uvirkelig smerte.”

David flygtede ikke fra stedet, men stående og så på sit offer, der brændte helt ind til politiet kom og anholdte ham.

”Jeg kommer igen”

Angrebet skete efter en slåskamp mellem de to mænd, som havde eskaleret til et punkt hvor Mr. Smith havde tæsket Weir og hans venner fordi Smith troede de forsøgte at røve ham. Da politiet brød de to mænd op, hørte de Weir sige ”Jeg kommer igen.”

Derefter brugte David en dag på at udtænke sin hævn og købe den benzin som han senere sprøjtede i ansigtet på Thomas Smith.

Den 4. juni erkendte David sig skyldig i grov vold samt at have spyttet på en af de betjente der arresterede ham.

Forbrændinger i ansigtet

Thomas Smith endte med brandsår i ansigtet, på fingrene og håndled og blev efterfølgende overflyttet til et hospital med en specialiseret afdeling for brandsår, her var han indlagt i tre dage.

Den hjemløse Thomas er dog ikke mødt op til sin efterfølgende behandling og det er derfor svært at sige, hvordan brandsårene har påvirket ham.

Under retssagen hørte man Thomas Smiths udtalelser til politiet som lyder:

”Jeg har ingen idé om hvorfor min angriber ville gøre det her mod mig. Det niveau af aggression var så ekstremt at jeg er sikker på at hans intention var at slå mig ihjel.”

Da han udtalte sig til politiet, fortalte han om at han var dækket i blæner og at huden skallede af. I retten kom det også frem at Thomas Smith nogle dage før angrebet havde brudt ind, da David Weir havde overfaldt en kvinde.

Dommer Bishop fortalte til David ”Offentligheden må beskyttes for dig. Med dine handlinger har du vist at du er i stand til at udføre forfærdelige handlinger med overlagt ubarmhjertighed.” Derefter blev David idømt 15 års fængsel.

Læs også

Husk dette når du skal handle ved grænsen - Ellers kan du ikke blive lukket ind

 

 

Dagens Gossip