Var med i 2 Jackass-film: Nu er hun død

Foto: Shutterstock.com

Skuespilleren, der var med i to Jackass-film, er afgået ved døden, efter at have kæmpet med sundhedsproblemer i længere tid

Hun er ikke den første personlighed fra de populære Jackass-film, der er gået bort. Flere andre af filmseriens stjerner har mistet livet.

Læs også

Piet fra 'De sjældne danskere' løjet død

Denne gang drejer det sig om den 57-årige Patty Perez, som for nylig er gået bort. Hendes dødsårsag har dog intet med Jackass at gøre, hvorfor der ikke er tale om en ulykke i forbindelse med optagelser e.l.

Fredag gik hun nemlig bort på et hospital i Nevada, hvor hun har været indlagt, da hun blev behandlet for komplikationer i forbindelse med sin type 1-diabetes.

Dette er blevet bekræftet af Patty Perez’ datter, Priscilla, overfor det amerikanske medie TMZ. Det skriver SE og HØR.

Foto: GoFundMe

Priscilla har også gjort det klart, at der ikke er tale om et coronarelateret dødsfald. Derimod døde den 57-årige tidligere Jackass-stjerne af sundhedsproblemer, som har fulgt hende siden fødslen.

Som også kom til udtryk i de to Jackass-film, hun var med ud, kæmpede Patty Perez hele sit liv med sin vægt. Kombinationen mellem kampen med vægten og kampen med hendes helbred, endte hendes nyre med at svigte.

Patty medvirkede ikke under navnet Patty Perez i filmene, men derimod under navnet 'Goddess Patty'. Hun var en del af både 'Jackass 2' og 'Jackass 2.5'.

Foto: GoFundMe

Siden nyheden om hendes død er begyndt at sprede sig, er det strømmet ind med både kondolencer og hilsner fra fans i hele verden. Hendes datter har fortalt til TMZ, at det er noget, der varmer hos familien.

"Vi vil gerne udtrykke vores dybeste taknemmelighed for al den kærlighed og omsorg, alle har vist til vores mor," sagde hun til TMZ.

Læs også

'Jeg har været i seng med over 16.000 mænd - men min forlovede elsker mig alligevel'

Familien har valgt at oprette en GoFundMe-side, hvor de samler ind til at dække de omkostninger, der er forbundet med begravelsen og deslige. De har et mål om at samle 6.000 dollars ind til dette formål.

 

Dagens Gossip