Vegansk kødchef anholdt efter bizart overfald

Foto: Washington County

En chef i firmaet Beyond Meat med titlen ‘Chief Operations Officer,’ er blevet anholdt for angiveligt at skulle have bidt en anden mand i næsten.

Hændelsen skulle være sket i lørdags d.17 september, omkring 22 efter en college fodbold kamp.

Beyond Meat’s Doug Ramsey, 53, blev anholdt i Arkansas og sigtet for brutalt overfald, det skriver Unilad.

Læs også

Endnu en dansk kommune hæver skatten: Et tvunget træk

Episoden udspillede sig på en parkeringsplads, nær Razorback Stadium, Ramsey skulle have smadret ruden på en bil der ramte hans ene fordæk.

Da ejeren af ​​bilen steg ud, skal Ramsey angiveligt have slået manden, truet ham og begyndt at 'bide kødet af på hans næsetip' - noterer politirapporten.

Efterforskningen af ​​hændelsen er fortsat i gang, og Ramsey forventes at møde ved Fayetteville District Court den 19. Oktober.

Folk var selvfølgelig hurtige til at påpege ironien i, at en chef for vegansk kød angiveligt bider en mand, og en bruger skrev på Twitter: "The Beyond Meat COO blev arresteret for at bide en mands næse. Endnu en gang bevise, at du bare ikke kan slå den ægte vare."

For dem, der ikke er bekendte, tilbyder Beyond Meat plantebaserede, kødalternative produkter til at hjælpe miljøet: "Ved at skifte fra dyre- til plantebaseret kød kan vi positivt påvirke voksende globale problemer såsom begrænsninger på naturressourcer og dyrevelfærd.

Læs også

55 dommere og anklagere ‘fængslet’

 

Dagens Gossip