Veninder deler smilende selfie på Facebook: Timer senere blev den ene fundet død

Foto: Facebook

En 21-årig kvinde fra Canada blev mandag dømt for drabet på sin veninde, som fandt sted tilbage i marts 2015. Et af beviserne i sagen var en selfie, som blev delt på Facebook timer før, den unge kvinde blev fundet død.

21-årige Cheyenne Rose Antoine blev i denne uge idømt syv års fængsel for drabet på sin 18-årige veninde Brittney Gargol, som blev fundet død i den canadiske by Saskatoon i marts 2015.

Blandt sagens bevismateriale var en såkaldt selfie af de to piger, som blev delt på Facebook timer før, at den unge kvinde blev fundet død.

Det skriver britiske The Sun.

Læs også

Mystisk dødsfald i Maddie-sagen: ‘Det er et rent blodbad’

På billedet står Brittney Gargol og Cheyenne Rose Antoine ved siden af hinanden og smiler. Men billedet viser også, at Cheyenne Rose Antoine har det bælte på, som politiet mener var gerningsvåbnet.

Bæltet lå ifølge politiet tæt på Brittney Gargols døde krop, da hun blev fundet nær en losseplads i udkanten af byen.

Cheyenne Rose Antoine skulle have forklaret, hvordan hun og veninden havde været ude at drikke, hvorefter de to kom op at skændes. Over for politiet hævder den unge kvinde dog, hun ikke kan huske, at hun dræbte Brittney Gargol.

Cheyenne Rose Antoine og Brittney Gargol Foto: Facebook

Ifølge Robin Ritter, som er anklager i sagen, forsøgte Cheyenne Rose Antoine at lede politiet på vildspor, da hun timer efter Brittney Gargols forsvinden skrev et opslag, hvor hun efterlyste sin veninde.

Cheyenne Rose Antoine skulle desuden have hævdet, at hun var gået med en ukendt mand hjem den aften. En kammerat skulle dog have givet politiet et tip om, at den unge kvinde havde tilstået over for ham.

Ud fra oplysninger på de sociale medier lykkedes det politiet at stykke en tidslinje sammen over de unge kvinders aften. 

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Den omfattende efterforskning af drabssagen har strukket sig over et forløb på næsten to år. Først blev Cheyenne Rose Antoine sigtet for uagtsomt manddrab.

Senere erkendte hun sig dog skyldig i drabet, men hævede altså, at hun ikke huske det. Mandag faldt der endelig dom i sagen om drabet på Brittney Gargol.

Gennem sin advokat Lisa Watson har Cheyenne Rose Antoine beklaget hændelsen:

- Jeg vil aldrig tilgive mig selv. Intet, jeg siger eller gør, vil nogensinde bringe hende tilbage. Jeg er meget, meget ked af det. Det skulle aldrig være sket, lyder det fra Cheyenne Rose Antoine.

Ung kvinde sender klage til tøjfirma: Så tager de en uhyggelig hævn

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip