Venner på restaurant frygtede, at nabobordet klagede over deres larm - så lagde tjeneren en seddel på bordet

Der ventede vennerne en glædelig overraskelse, da de ville betale for regningen.

Efter syv hårde måneder med krig og død tæt ind på livet, blev en vennegruppe atter bekræftet i, at der fortsat er godhed i verden.

For to år siden startede amerikanske Scott Stranne og hans venner en motorcykelklub sammen. Hver torsdag mødtes gruppen, der hurtigt voksede sig op på 20 medlemmer, og sammen kørte de tur på motorcyklerne og snakkede om alt fra stort til småt.

I marts blev Scott Stranne udsendt til Afghanistan, og har siden da måtte undvære vennernes selskab. Han var kun netop ankommet til Afghanistan, da han fik meldingen om, at en af hans nærmeste venner, Chris, var omkommet i en ulykke.

De mange måneder i krigszonen var derfor enormt vanskelige for Scott Stranne, der samtidig også var nervøs for at skulle vende hjem igen:

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

- Det var hjerteskærende. Jeg var nervøs for at vende tilbage til gruppen uden ham. Vi savner Chris. Han var en fantastisk fyr, fortæller Scott Stranne til CBS News.

I sidste uge vendte Scott Stranne atter hjem til USA og hurtigt herefter mødtes han med vennegruppen på restauranten Applebee’s i Lacey i Washington. Gruppen snakkede højt om alt fra deres afdøde ven til Scotts oplevelser i Afghanistan.

Da gruppen ønskede at betale regningen, bad tjeneren om lov til at snakke med ‘den hjemvendte soldat fra Afghanistan’. Her blev Scott Stranne nervøs og frygtede først, at tjeneren ville skælde ham ud for at være for højrøstet.

Læs også

Freja stod i proppet tog, da hun fik ubehagelig besked over højtaleren: 'Jeg rystede og følte, jeg skulle besvime’

I stedet gav tjeneren Scott regningen. En regning der allerede var betalt:

- Et par af restaurantens gæster vil gerne betale for din regning, forklarede tjeneren.

Parret der sad ved siden af Scott Stranne tidligere på aftenen, må have forbarmet sig over hans fortællinger fra Afghanistan og donerede således 300 dollars svarende til små 2.000 danske kroner til deres måltid - muligvis som tak for hans indsats.

Scott Stranne forsøger nu at finde parret via de sociale medier, da han gerne vil takke dem for deres store gavmildhed. Scott selv har nu fået en ny tro på medmenneskeligheden og fortæller til CBS News, at der stadig er godhed i verden.

Læs også: Ekskæresten kaldte Miranda ulækker - nu svarer hun igen med det perfekte billede

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip