Verdens heldigste mand? Kom for sent til fly, der styrtede ned

Bedre sent end aldrig. Det er nok en livsfilosofi, som en græsk mand vil leve efter resten af sin liv, da han netop reddet sit liv ved at komme for sent til en flyafgang.

Det er stressende, hvis man kan se, at man er ved at komme for sent til sin flyafgang, og det er kan være noget så frustrerende, hvis man ser, at flyet letter, uden at man selv er ombord. En græsk mand må dog føle sig enormt lettet og heldig disse dage, da hans forsinkelse endte med at redde hans liv.

Antonis Mavropoulos skulle have været ombord på det Ethipian Airlines fly, der styrtede ned i weekenden, hvor 157 personer mistede livet. Faktisk burde 158 personer dog have mistet livet i flyulykken, men Antonis Mavropoulos kom lige præcis for sent til sin flyafgang, og det sikrede ham sit liv.

Foto: Antonis Mavropoulos Facebook

”Jeg var rasende”

Da Antonis erfarede, at flyet han skulle med, var styrtet ned, valgte han at gå til tasterne, hvor han lavede et Facebook-opslag, som han gav overskriften ”Min heldige dag”

”Jeg kom løbende for at nå ET302 til Nairobi, det fly der styrtede ned. Jeg var stresset, fordi der ikke var nogen til at hjælpe mig. Jeg kom to minutter for sent, og jeg kunne se den sidste passager, der boardede flyet. Jeg råbte og bad dem lukke mig ind, men det ville de ikke,” fortæller Antonis, der var rasende over, at han ikke kunne komme med.

Han fortsatte sin fortælle om, hvorfor han ikke nåede at komme med flyet.

”Faktisk fortalte de, at hvis jeg havde haft tjekket en kuffert ind, så ville de have ventet 10-15 minutter ekstra, da det ville tage dem lang tid at få min kuffert ud. Jeg fandt også ud af, at fordi jeg havde været så hurtig til at komme ud af det første fly, så nåede vedkommende, der skulle hjælpe mig videre med det næste fly, ikke at finde mig,” fortæller han i opslaget.

Antonis fik i stedet lov til at komme med det næste fly, og de gav ham endda adgang til loungen, hvor han kunne vente. Ganske få minutter efter, at han kunne se hans missede fly lette, fik han at vide, at det var styrtet ned.

Ethiopian Airlines flyet ET302 styrtede ned blot seks minutter efter, at det var lettet. Alle 157 personer ombord på flyet omkom, og det vides endnu ikke, hvorfor flyet styrtede ned. Ehtiopian Airlines er et af de største flyselskaber i Afrika, og de har generelt et godt ry for deres sikkerhed.

Mens flyet fra Ethiopian Airlines desværre endte med at styrte, så kunne passagerne i denne video glæde sig over, at de trods en helt absurd vind, overlevede. Flere af passagerne var ellers begyndt at be' deres sidste bøn.

Læs også

Vild video: Passagerfly kastes rundt i luften. Folk troede de skulle dø

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip