Video: Slåskamp udbryder på Ryanair-fly

Foto: Ben Wardrop

Alkohol og en kvindes bare tæer var årsagen til, at to mænd pludselig begyndte at slås på et Ryanair-fly. Det resulterede blandt andet i, at flyet med smurt ind i blod flere steder.

Det er primært ondt i ryggen eller skrigende babyer, som volder størst problemer, når man flyver med lavprisselskabet Ryanair. Det er yderst sjældent, at en flyvetur byder på en decideret slagsmål, men det var tilfældet på en tidlig flyvning fra Glasgow til ferieøen Tenerife.

En passager ombord på flyet fangede en video af situationen, da to voksne og fulde mænd pludselig begyndte at slås med hinanden. De to mænd får lov at uddele slag i små 20 sekunder, før medpassagerer og kabinepersonalet træder ind og skiller dem ad.

Ryanair har efterfølgende bekræftet hændelsen, og de meddelte, at de to passagerer ville blive mødt af politibetjente ude foran flyet.

 

Det startede på grund af en kvinde uden sko

Passageren Ben Wardrop filmede hele hændelsen, og han fortalte, at hele tumulten startede på grund af en kvinde, der ikke havde sko på, da hun gik på toilettet.

”Det hele startede på grund af en kvinde, der ikke havde sko på, da hun skulle på toilette. En meget fuld mand trak hende til siden og sagde, at folk ville træde hende over tæerne. Herefter rejste hendes kæreste sig op, og stillede sig mellem dem,” fortæller passageren ifølge Metro, inden han fortsætter:

”Da flyet landede, og der var blevet indtaget mere alkohol, begyndte manden og kvindens kæreste at skændes. De var begge fulde, og så begyndte de at slås. En mand forsøgte at få dem til at stoppe, og så blev ham ramt lige på næsen, så der var blod over alt,” fortæller han.

Ben Wardrop fortæller også, at en unge 24-årige pige der var ansat af Ryanair, blev fanget i skemylserne, og hun virkede yderst skræmt.

Billeder er siden blev delt på Twitter, hvor man kan se, hvordan der er smurt blod ud over det ene skab, hvor passagerer kan opbevare deres håndbagage.

Foto: Twitter

De to slagsbrødre blev hentet af politiet, og hvad straffen bliver, er endnu ikke kommet ud.

Læs også

Vild video: Passagerfly kastes rundt i luften. Folk troede de skulle dø

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip