Video viser nyt koncept: McDonald's-restaurant har erstattet borde med motionscykler

Foto: TikTok/@cris13_u

Mange taler det nye koncept op, mens andre taler det ned.

Virale optagelser viser en McDonald's-restaurant, som menes at være i Kina, hvor der er blevet installeret motionscykler som sæder, så kunderne kan forbrænde kalorier, mens de spiser en Big Mac.

Læs også

Kvinde hævder at være tidsrejsende fra 3812: Har foto fra Mars som bevis

I TikTok-videoen ser vi en kvinde sidde ved et specialfremstillet bord til én person, hvor en mærkevare-motionscykel erstatter et traditionelt sæde.

Mens hun nyder sin burger, tramper hun fremad med fødderne - og stopper på et tidspunkt for at tage en slurk af sin store drink.

En mand bag hende gør nøjagtig det samme, mens hans bruger sin telefon.

Det ligner en scene fra et hvilket som helst fitnesscenter... Bortset fra manglen på træningstøj, det gigantiske McDonald's-'M' på cykelhjulet og den fastfood, som de begge spiser.

Det vides ikke, hvor klippet præcist er optaget, men TikTok-brugeren @cris13_u, der har lagt klippet op, har antydet, at det var et sted i Kina.

Foto: TikTok/@cris13_u

Mange brugere på de sociale medier var imponerede over den "fantastiske" idé, selv om nogle indrømmede, at den mindede dem om Charlie Brookers dystopiske sci-fi-serie Black Mirror.

"McFitness," skriver en person.

En anden skrev: "Dette koncept er fantastisk"

En tredje spøgte: "Det er ligesom at bruge din telefon, mens du oplader den."

Foto: TikTok/@cris13_u

En anden sagde, at konceptet ikke var godt for fordøjelsen, og sagde: "Dårligt for dit fordøjelsessystem lol. Lad være med at lave fysiske aktiviteter, mens du spiser, det kræver en afslappet tilstand at spise, så det kan fordøjes godt af mave-tarmkanalen."

Ifølge Harvard Health Publishing, fra Harvard Medical School, vil man på en stationær cykel i gennemsnit forbrænde 252 kalorier for en halv times motion.

En Big Mac indeholder 550 kalorier, så det kan være nødvendigt at træde i pedalerne i noget tid, hvis du vil arbejde den af.

Læs også

Mænd arresteret efter at have efterladt positive anmeldelser om mistænkt lejemorder

 

Dagens Gossip