Ville gøre alt for at vinde: Rugby-stjerne laver ulækkert trick på banen

Foto: Mark Cosgrove/SIPA/Ritzau Scanpix

Rugby må siges at være en kontakt sport, en af de lidt hårdere, men Corey Norman’s kontakt, blev lidt for intim.

Toulouse Olympique spilleren Corey Norman vil misse resten af sæsonen, efter en bizar opførsel på banen.

Det franske hold tabte 32-18 til Wolves torsdag aften, efterlader dem på ligaens sidste plads, med 4 point op til nærmeste hold.

Læs også

Mads Mikkelsen om Johnny Depp: Vi må se om han kommer tilbage

På fredag har de en svær udekamp mod Wigan Warriors, og med deres australske stjerne i karantæne resten af sæsonen, bliver det ikke bedre.

Ved et retsmøde fandt man ham skyldig, i at spilleren havde "forsætligt havde puttet en hånd mellem balderne på en modstander", og panelet afviste hans modargument. Norman hævdede, at han tog fat i Holmes' shorts i et forsøg på at trække ham ned.

Optagelserne af hændelsen viser en bevidst bevægelse af Corey Normans venstre arm på ryggen af ​​Oliver Holmes og videre til hans balder. På intet tidspunkt viser optagelserne et greb om shortsene for at skubbe Oliver Holmes ned som beskrevet af Corey Norman.

Han blev fundet skyldig i en grad F-anklage for 'Anden adfærd' og fik en otte kampes karantæne for denne sæson. Det betyder, at han vil gå glip af resten af kampene i dette år​​, og de første fire kampe i 2023. Det skriver Daily Star.

Læs også

TV2 med stor afsløring: Populær tv-serie vender tilbage

 

Dagens Gossip