Ville undgå, at kæresten hørte hende lave nummer to: Fik hende til at vælge en desperat og ulækker løsning

05/10/2023 19:50

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hun var villig til at gå langt for at undgå, at hendes kæreste hørte hende lave nummer to – måske endda lidt for langt.

Mest læste i dag

En 34-årig kvinde har afsløret, at hun valgte en desperat løsning, da hun skulle lave nummer to. Hun ville nemlig gerne undgå, at hendes nye kæreste skulle høre det.

Kayleigh fik nærmeste et chok, da hendes forholdsvis nye kæreste sagde, at han ikke længere ville ses med hende, hvis han hørte hende på toilettet.

Da det er en helt naturlig ting at skulle på toilettet for at lave nummer to, kom der naturligvis også et tidspunkt, hvor det blev nødvendigt for Kayleigh.

I stedet for blot at acceptere, at det er en del af livet, ville hun åbenbart ikke løbe risikoen for at blive hørt af sin kæreste. Hun valgte derfor en bizar og desperat løsning, da hun sneg sig ned i den anden ende af huset, hvor hun afleverede sin sending i en indkøbspose fra Tesco.

"Hver en lille ting hjælper. Jeg ville ikke løbe risikoen for, at jeg blev traumatiseret og flov over mine kropsfunktioner," siger den 34-årige kvinde ifølge Daily Star.

"Dette virkede som den bedste løsning. Det fik jobbet gjort, da han ikke anede, hvad jeg havde gang i. Vi var sammen i ni år efter det."

Hun afslører, at det var på et meget tidligt stadie af deres forhold, og at de befandt sig hjemme hos hende efter et par drinks i byen. Desværre for Kayleigh havde hun papirtynde vægge lavet af gips, hvorfor man kunne høre det meste gennem dem.

Foto: Instagram

Af denne grund endte Kayleigh med at stå med et stort dilemma. Hun frygtede nemlig, at han vil væmmes, hvis hun gik på toilettet. I sidste ende besluttede hun, at det ville være bedre at aflevere sine efterladenskaber i en pose.

"I mit hus kan du høre alt gennem væggene. Jeg tænkte, at hvis jeg gik på toilettet, ville han høre mig og tænke: 'Hvad i alverden er der lige sket?'," siger hun, og fortsætter:

"Det var virkelig ikke risikoen værd."

Hun fandt derfor en indkøbspose frem samt et viskestykke, der kunne bruges til at tørre efter med. Da hun var færdig med, smed hun det hele i skraldespanden – og heldigvis nåede hendes kæreste ikke at blive mistænksom

"Fyren vidste det ikke. Han sov igennem det hele," siger Kayleigh, der også afslører, at hun tre år senere fortalte ham om det. Her fortalte han, at han ikke var overrasket.

"Han forstod, hvorfor jeg gjorde det, og det var ikke, fordi jeg sparede på vandregningen. Jeg ville personligt blive smigret, hvis nogen gik gennem alt det besvær og lavede i en pose for min skyld," siger hun også.

Den 34-årige kvinde har selv delt historien på de sociale medier, hvor flere af hendes følgere har givet udtryk for at være forbløffede over hendes kærlighed.

"Jeg tvivler på, at jeg nogensinde vil komme til at slippe for det. Da jeg fortalte en ven, at jeg havde fået et arbejde i en zoologisk have, sagde hun, at jeg var vant til at samle afføring i poser," fortæller hun.