Voldtog kvinde i park to gange: Blev fældet af en idiotisk brøler, da han løb fra stedet

En voldtægtsforbryder er blevet fældet af sit eget DNA, efter han tog det forkerte kondom fra gerningstedet.

26 årige Dawood Mohammed er blevet anholdt for at have voldtaget en prostitueret to gange i en park i West Yorkshire, England. Det skriver det britiske medie Metro.

En anholdelse, han kan takke sig selv for. Det var nemlig hans skødesløshed, der førte politiet på sporet af ham.

For efter at have voldtaget den unge kvinde tog han sit kondom af og lagde det på jorden. Men da han ville tage kondomet med fra gerningsstedet, valgte han det forkerte kondom.

Da retsmedicinerne efterfølgende undersøgte geringstedet og det fundne kondom, kunne de altså kæde Dawood Mohammed til geringestedet.

Bradford Crown Court havde Mohammed tidligere betalt for sex med sit offer, men denne gang førte det til en uoverensstemmelse, hvor han bad hende ikke at skrige og derefter voldtog hende to gange.

Læs også

Voldtog sin 9-årige steddatter gennem tre år - nu har han fået sin straf

Dommer David Hatton fortalte i retten, at Mohammed han havde tvunget kvinden til sex mod hendes vilje.

- Karakteren af kvindens arbejde ikke påvirker en tøddel din ugerning, eller de uundgåelige traumer, som hun hun lidt, siger David Hatton ifølge Metro.

Tidligere i år havde Mohammed erklæret sig skyldig i de to anklager om voldtægt.

Han blev oprindeligt anset for uegnet til straf på grund af psykiske problemer og fundet skyldig efter en retssag i januar 2015.

Den 12. februar i år blev Mohammed skønnet egnet til at afsone sin straf, og han har været varetægtsfængslet lige siden.

Fiona Clancy, forsvarer for Muhammed, fortalte at hendes klient tidligere havde lidt af akut paranoid skizofreni.

- Tag hans mentale helbred som en formildende omstændighed, men se ham på ingen måde som uskyldig. Han led af forvrænget tankegang og adfærdsmønstre på det tidspunkt, siger Fiona Clancy om sin klient.

Dommer Hatton gav Mohammed syv års fængsel.

 

Dagens Gossip