Willie Nelson reddede 70 heste fra et slagteri for at lade dem gå frit omkring på hans ranch i Texas

08/06/2023 14:05

Henrik R

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den populære musiker har et hjerte af guld, og det har han atter engang bevist, da han reddede 70 heste fra den visse død.

Mest læste i dag

Countrymusikikonet Willie Nelson har udvist en hjertevarmende handling af godhed ved at redde 70 heste, der var bestemt for slagteriet, og give dem et nyt hjem på sin ranch i Texas.

Luck Ranch, som ranchen kaldes, ligger cirka 48 kilometer fra Austin og er nu tilflugtssted for de heldige heste, som Nelson reddede sidste år. Hestene skulle oprindeligt sendes til et slagteri og derefter til en klæbefabrik - en grusom skæbne for så ædle dyr.

Ved at bringe dem til sin ranch har Nelson sikret, at hestene har masser af plads til at vandre frit og bliver behandlet som royale.

“Mine heste er muligvis de heldigste heste i verden. De bliver håndfodret to gange om dagen, og de var lige ved at blive slagtet, og det er muligvis det sidste de huskede, så de er mere end bare glade heste," udtalte Nelson til ABC News.

Foto: Shutterstock.com

Dette initiativ blev oprettet for at støtte og øge bevidstheden om vigtigheden af familieejede gårde. Den første Farm Aid-koncert blev afholdt på University of Illinois' Memorial Stadium og indsamlede over 9 millioner dollars (Cirka 62 millioner kroner) til støtte for familiebønder i USA.

Nelsons kærlighed til heste og hans engagement i dyrevelfærd er ikke nyt. Udover at nævne dem i mange af sine sange har han også været en aktiv stemme i kampagnen for at forbyde slagtning af vilde heste og har endda taget kontakt til Kongressen i USA på vegne af American Horse Slaughter Prevention Act.

Foto: Shutterstock.com