13 øjeblikke, der fik forældre til at ønske, at de ikke havde børn

Foto: Facebook

De færreste forældre kan sige sig fri for, at der ikke har været tidspunkter, hvor deres barn eller børn er gået dem på nerverne.

Langt de fleste forældre har prøvet at stå i en situation, hvor deres barn eller børn har testet deres tålmodighed.

Læs også

Smugkiggede i en anden passagers beskeder: Én besked var chokerende

I mange tilfælde har de endda oplevet at stå i en situation, hvor de har tænkt, at de ville ønske, at de aldrig havde fået børn.

Netop denne tanke har forældrene til disse børn måske tænkt, da de fik øje på, hvad deres barn eller børn havde gang i.

1. Pas nu på!

Foto: Facebook

Det er ikke altid, at børn tænker over konsekvenserne ved deres handlinger. Dette er et rigtig godt eksempel på en sådan handling. Dette kunne nemlig have været endt meget galt.

2. En dyr fornøjelse

Foto: Facebook

Langt de fleste forælder ved godt, at det er en dyr fornøjelse at have børn. Det er dog de færreste, der havde regnet med, at de skulle se deres barn klippe penge i stykker. Det er dog netop, hvad denne forælder fik et syn af.

3. Gem hammeren væk

Foto: Facebook

Mange små drenge er vilde med værktøj. Derfor har mange af dem også legetøjsværktøj, som de kan bruge. Ham her fik dog fat i en rigtig hammer, og det gik ud over køkkengulvet.

4. Blev du tørstig?

Foto: Facebook

Som forælder lærer man hurtigt, at man ikke skal slippe sit barn af syne. Måske dette var tidspunktet, hvor denne drengs forældre fandt ud af, at det er bedst at have ham under opsyn?

5. Ikke den hvide sofa...

Foto: Facebook

Hvide møbler og børn er sjældent en god kombination. Det er dog slet ikke en god kombination, hvis man lader sit barn få adgang til en chokoladesauce, da det - som du kan se - kan ende helt galt.

6. Hva' så, pastahjelm?

Foto: Facebook

Det store spørgsmål til dette billede må næsten være, om den lille dreng er vild med spaghetti, eller han synes, at det var så kedelig en portion med, at det var bedre at hælde det på hovedet?

7. Gem hellere magasinerne væk næste gang

Foto: Facebook

Der er rigtig mange, der har magasiner eller bøger liggende på badeværelset. De fleste bruger dem, når de sidder på toilettet. Ham her mente dog tilsyneladende, at det ville gøre gavn nede i kummen.

8. Alle børn elsker sandkasser

Foto: Facebook

Det er ikke nogen hemmelighed, at alle børn er vilde med at lege med sand og i sandkasser. Men måske at ham (eller hende - det kan man jo ikke se) her er lidt for glad for at lege med sandet?

9. God mod dyrene

Foto: Facebook

Det er kun få børn, der ikke er glade for dyr. Nogle er dog gladere for dem end andre. Det er dette billede vist et glimrende eksempel på. Og mon ikke, at han straks fik vasket mund af de måbende forældre?

10. Søskendekærlighed

Foto: Facebook

Vi ved ikke, hvad der er sket på dette billede. Men som forælder det ikke just et drømmescenarie at træde ind på værelset til. Måske den lille pige blot ønskede at give lillebror eller -søster lidt makeup på?

11. Lad ikke malingen stå fremme

Foto: Facebook

De fleste børn er glade for at male. Desværre er det dog ikke altid en god ting, hvis dit barn er glad for maling. Hvis det er tilfældet, så er det i hvert fald en god idé at holde barnet under opsyn, så det ikke ender som her.

12. Lad os håbe, at det ikke var sidste rulle

Foto: Facebook

Leg med toiletpapir er bestemt ikke noget nyt blandt børn. Deres kreative og fantasifyldte hjerner kan få rigtig meget sjov ud af det. Og som forælder er det også et sjovt syn, men vi håbe, at dette ikke var den sidste rulle.

13. Jeg hjælper lige lidt, ik'?

Foto: Facebook

Lillemanden her har sikkert tænkt, at han gerne ville hjælpe sin far med arbejdet. Hvad han dog nok ikke fik tænkt på er, at han fik gjort mere skade end gavn, ved at gå rundt i cementen.