17 små ting, attraktive mænd gør anderledes

Redaktionen

|

17/07/2014
De er selvsikre problemløsere. Her er 17 små ting, som mænd gør, der gør dem attraktive.

Dagens topnyheder

Bloggeren Jason Motta har tidligere skrevet om de små ting, kvinder kan gøre for at virke mere attraktive.

Det faldt nogen for brystet.

Så nu har han lavet en liste over 17 ting, attraktive mænd gør anderledes end andre mænd.

1. De er selvsikre 
Attraktive mænd er ikke usikre på sig selv. De behøver ikke blive komplimenterede eller smigrede. De kender deres værdi og puster sig ikke op eller piller sig selv ned. De rammer den gyldne middelvej perfekt.

2. De løser problemer
Han er ikke afhængig af sine forældre eller sin kæreste eller nogen andre for at løse et problem i sit liv. Han finder ud af det selv.

Han er ressourcestærk og kan regne ud, hvad der er bedst at gøre i situationen.

3. Han går ikke i selvsving over kvinder
Du kan ikke manipulere en attraktiv mand. Han har for travlt med at leve sit liv til at fjolle rundt med umodne mennesker. Fordi de er attraktive, kan de også tiltrække kvinder, som ikke leger den slags julelege.

4. Han er en klippe
Mænd som er for følelsesladede er ikke attraktive. Attraktive mænd er mentalt stærke. De føler sig måske triste eller vrede, når det er på sin plads. Men de vider det ikke. Han skriger ikke af sin kæreste, når han er vred. Han lader det ikke gå ud over servicemedarbejdere, når tingene ikke arter sig, som han vil.

Han er en klippe - ikke en rutschebane.

Læs også: Otte træk, mænd finder attraktive hos kvinder

5. Han brokker sig ikke over sit liv
Det har både mænd og kvinder tilfælles. Ingen kan lide en person, som hader sit liv og ikke er glad. Vi kan lide folk, som arbejder for at få det, som de vil have det. En attraktiv mand er en, der har kontrol over sin egen skæbne. Ikke en, der brokker sig over de kort, han har fået på hånden.

6. Han er handlekraftige
Når nogen spørger ham, hvor han ser sig selv i fremtiden eller hvad han vil have til aftensmad eller om han ser en fremtid med en kvinde, kender han svaret.

Selvfølgelig deler han det ikke nødvendigvis - især den sidste - men han er ikke ubeslutsom. Han er ikke den type, der siger “Det ved jeg ikke” hele tiden. Han er også den type mand, der går efter en kvinde. Hvis han kan lide dig, ved du det.

7. Han beskytter sit forhold 
En attraktiv mand behøver ikke tale sin kvinde ned eller brokke sig over hende til vennerne. Når han dater en ved han også, at han ikke behøver prale med, hvad de har lavet i soveværelset.

Han beskytter hende fra sine venner. Han lader dem ikke kalde hende “Kranen” eller noget i den stil. Han respekterer og beskytter hende.

8. Han kan tage sig af sig selv
Mange mænd går direkte fra at være afhængige af mor til at være afhængige af en hustru, så de ikke behøver tage sig af noget selv. En mand bør være i stand til at ordne vasketøj, lave mad og leve i et rent hjem. Ikke fordi det er beundringsværdige opgaver, men fordi han ikke er et barn.

9. Han passer på sit helbred
Han går til lægen og tandlægen, når han behøver det - og ikke fordi hans mor minder ham om det. Han har et medlemsskab i et fitnesscenter og bruger det.

Læs også: Er du forelsket? Her er ti tegn på, at han er den rette

10. Han går i jakkesæt
Måske ikke hver dag, hvis hans job ikke kræver det. Men når han gør, sidder det godt.

11. Han går op i at forbedre sig selv
Attraktive mænd prøver altid at forbedre sig. Han læser - fra klassisk litteratur til mandemagasiner. Han har mål på alle livets områder.

12. Han betaler middagen og åbner døren
Gentlemanden er ikke død.

13. Han er tæt på sin familie
Han passer på sine yngre søskende og sørger for, at de har, hvad de har brug for og hjælper dem med store beslutninger i livet. Han nyder et varmt forhold til sine forældre og er generelt et medlem af familien, som stiller op, når der er brug for hjælp.

14. Han kan sige nej til en kvinde
Attraktive mænd går ikke i panik og ruller om på ryggen, fordi de frygter, om nogensinde vil møde en ny kvinde. Han kan sige nej, når han mener det. Han er ikke bange for at skuffe en kvinde, når det er rigtigt at gøre.

15. Han er ikke hjemme-menneske
Han laver planer for sig selv og sin kvinde eller vennerne. Han nyder at være udendørs eller få kulturelle oplevelser.

Læs også: 13 hemmeligheder bag et lykkeligt ægteskab

16. Han har evner
De mål, han har sat sig, har han rent faktisk nået nogle af.

17. Han holder sit ord
Når en attraktiv mand giver dig sit ord, er det så godt som udført. Han er ikke en, der lyver for at komme ud af noget. Det er der ingen grund til, for han er ikke bange for at skuffe folk. Han bekymrer sig om sit rygte og gennemfører det, han siger, han har tænkt sig.