24-årig kvinde kaldte brystoperation for sin 'største fortrydelse': Nu viser hun, hvordan de ser ud efter ny operation

Skrevet af Nicolai Busekist

2 uger siden

|

25/05/2024
Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tilly Whitfield, der er kendt for sin deltagelse i den australske version af Big Brother, har fortrudt sin brystoperation og har fået implantaterne fjernet.

Dagens topnyheder

At lægge sig under kniven kan være et stort sats, så du skal være helt sikker og virkelig gøre dit forarbejde ordentligt, før du booker tid til en kosmetisk operation.

Ofte ved du ikke, om du kan lide resultatet, før du ser det i spejlet - og det var præcis, hvad der skete for en australsk influencer. Tilly Whitfield blev knust, da hendes brystoperation viste sig at være hendes 'største fortrydelse'.

Realitystjernen, der blev berømt efter sin deltagelse i den australske version af Big Brother, skabte røre på internettet, efter at hun tilstod, at det var en stor fejl at få lavet sine bryster. På TikTok viste den 24-årige før-og-efter-billeder af sine implantater. Efter operationen dominerede hendes forlygter hendes spinkle krop.

Dette førte til, at hun kaldte beslutningen sin 'største fortrydelse'. For at få sin krop tilbage til sin gamle form og størrelse, besluttede hun at få implantaterne fjernet. Denne procedure indebærer typisk, at en kirurg laver et snit gennem arret fra brystforstørrelsen og tager implantatet ud, skriver Daily Star.

Foto: Instagram

Det endelige resultat gav hende en lidt fyldigere barm end hendes oprindelige størrelse, men uden de kunstige forbedringer. Forbløffede TikTok-brugere kommenterede for at støtte Tilly. Mange skrev i kommentarsporet, at hun ser fantastisk ud,som hun er.

"Det er før? Hvorfor få dem lavet? Hold da op," skrev en bruger på det sociale medie.

"Du er perfekt," lød det kort og kontant fra en anden bruger.

"Godt gået," lød det fra en tredje beundrer, der udtrykte sin påskønnelse.

Imens spurgte andre ind til det at lægge sig under kniven.

Foto: Instagram

"Vent. Oplevede du kvalme efter at have fået dem lavet? Jeg vil have mine lavet, men har hørt, at man bliver meget syg bagefter," spurgte en burger, hvortil Tilly kom med et både kort og ærligt svar: "Gør det ikke."

Dette er ikke Tillys første oplevelse med at fortryde kosmetiske operationer. Tidligere prøvede hun en farlig trend med falske fregner.

Den virale trend involverede at stikke huden med en synål dyppet i blæk, hvilket skulle skabe varige fregner i seks måneder. Motiveret af dette købte Tilly brun tatoveringsblæk fra eBay for at prøve metoden selv, men endte med ar.

Efter den skræmmende oplevelse delte Tilly en video af hændelsen online som en advarsel til andre mod at prøve risikable tricks fra de sociale medier.