50-årig kvinde deler unikt tip: Sådan får tape mig til at se yngre ud

Foto: TikTok

Kat, der er uddannet hudplejeekspert, er gået viralt på det sociale medie TikTok, hvor hun har delt en video, der viser, hvordan hun formår at holde sig rynkefri som 50-årig.

Kat, der er uddannet hudplejeekspert, deler jævnligt skønhedstips på sin TikTok-profil, hvor hun har brugernavnet @shinebeautymalibu. I alt har hun samlet 268.009 følgere på det sociale medie.

Læs også

Mafiaboss på flugt arresteret efter at være blevet fanget på Google Maps

Men i en nylig video, der har fået mere end 1,1 millioner visninger, afslører hun et særligt tip til, hvordan hun har holdt sig ung i alle disse år.

For at holde rynker i skak, er det eneste, du behøver, en rulle tape af mærket Scotch. Det er en type tape, som man kan købe stort set overalt, og det koster ikke det store.

Kat fortæller i videoen, at hun først blev bekendt med teknikken, da hun blev undervist i den af hudplejeeksperten Dr. Brant, og hun har selv gjort brug af den lige siden. Og takket været dette tip, har hun næsten ingen rynker.

"I skønhedsverdenen kan vi godt lide at bruge udtrykkene ufrivillig bevægelse og frivillig bevægelse, hvilket betyder, at du frivilligt kan rykke på dine øjenbryn og give udtryk, men at vi ofte gør det ufrivilligt," siger hun.

 "Du aner ikke, hvor ofte du gør dette på en dag, og alle de ufrivillige bevægelser forårsager linjer og rynker, som du vil have resten af dit liv. "Jeg blev introduceret til noget, der hedder tape-træning."

I videoklippet starter hun med at klippe fire stykker tape i en længde på cirka 5 centimeter. Derefter påfører hun det på stedet lige mellem sine øjenbryn i et rent og tørt ansigt.

Derefter sætter hun et stykke tape vandret over hvert øjenbryn. Det sidste stykke tape placerer hun på tværs af midten af din pande - også vandret.

Den lyd, som tapen laver, når du rynker panden ufrivilligt eller flytter panden, vil huske dig på, at du skal stoppe med at lave disse udtryk, som over tid vil være med til at forhindre rynker og fine linjer.

Hun anbefaler, at folk begynder på 'tape-træning' i deres 20'ere, da det kan hjælpe med at mindske linjer og rynker over tid.

Læs også

WHO advarer: Omikron er ikke mild

Siden videoen er blevet delt, har den fået mere end 4.000 likes og flere hundrede kommentarer fra forbløffede seere. Flere af dem udtrykker, at de er ivrige efter at prøve selv.

 

Dagens Gossip