7 grunde til, at lave mænd er mere lækre end høje mænd

Der er mange gode grunde til at date en fyr, der ikke er højere end dig selv, og måske endda lavere.

Måske går du rundt og synes, at en fyr altid skal være omkring et hoved højere end dig for at være attraktiv.

Men så kan du godt tro om ingen, for journalisten Yvetta Caster har fundet en række grunde til, at lave fyre i virkeligheden er skønnere at date end deres tårnhøje kønsfæller.

Se et udpluk af dem her:

1. De har den perfekte kyssehøjde
Hvis du har været romantisk involveret med en høj fyr, så kender du også følelsen af næsten at skulle knække nakken af led for at give ham et kys.
Det er du fri for med en lav mand.

2. De har en god “holdning”
Lave mænd ved godt, de ikke er lige så høje gennemsnittet. Derfor gør de typisk også så meget, de kan, ud af at fylde i rummet. Det giver dem ofte en flot kropsholdning, hvorimod høje mænd har det med at slentre krumnakket og giraf-agtigt rundt.

3. De indstiller ikke på dit bil-sæde

4. De giver gode krammere
Lidt som det akavede ved at kysse en tårnhøj mand, giver det også anledning til mærkelige situationer, når du gerne vil kramme en høj, tynd fyr. Det er som om arme, hoved og alt andet kropsligt bare placerer sig forkert, så knuset nærmere ender som en omgang kluddermor.

5. De fylder mindre
Høje mænd fylder - sjovt nok - mere end lave mænd. Det kan godt være ret irriterende, når man for eksempel skal dele en to-personers sofa, eller, endnu værre, sidder over for ham i toget i flere timer, når I skal besøge svigermekanikken i den anden ende af landet.

6. De er bedre til stående sex
Vertikalt samleje med en mand på over to meter er dømt til at gå galt, hvis ikke minimum én af jer er et slangemenneske fra et omvandrende cirkus.
Med en lavere mand er alt ligesom bare på samme niveau, når I vil dyrke stående sex.

7. De er simpelthen bedre kærester
En undersøgelse, som Dagens.dk tidligere har omtalt, viser, at lavere mænd faktisk er bedre ægtemænd og kærester, fordi de for eksempel tager mere ansvar for det praktiske derhjemme, tjener mere i gennemsnit og er mindre tilbøjelige til at bede deres koner om skilsmisse.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip