74-årige Maria fik en venneanmodning på Facebook fra en svindler - så tog hun fusen på ham

23/09/2023 09:30

Henrik R

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
74-årige Maria bed ikke på, da en svindler forsøgte at narre hende.

Mest læste i dag

74-årige Maria Andersson fik en fornemmelse af, at der var ugler i mosen, da hun modtog en venneanmodning fra en fremmed person på Facebook.

"Han var smuk som ind i helvede og sagde, at jeg var hans sjæleven.Jeg har set en del 'Dr. Phil' og hopper derfor ikke på den slags ting," siger Maria Andersson til norske Dagbladet.

Pensionisten besluttede sig derfor for at lave lidt sjov med personen bag forsørgelsen om det digitale venskab.

Hun startede med at sende en fødselsdagshilsen til den ukendte person, der udgav sig for at være en 60 år gammel mand fra den amerikanske delstat Oregon.

Manden kvitterede ved at stille spørgsmål om den 74-årige kvindes finansielle situation.

"Jeg havde tænkt mig at fjerne ham som ven efter et par dage, men der gik ikke længe, før jeg besluttede mig for at lave lidt sjov," siger Maria Andersson.

Hun løj og skrev, at hun havde masser af penge.

Der gik ikke længe, før han skrev, at han elskede hende.

"Han skrev, at mine øjne var meget smukke. Han mente, at aldersforskellen ikke var et problem," forklarer Maria Andersson, der hverken sendte penge eller flybilletter til sit nye bekendtskab.

"Jeg gætter på, at hans næste træk var at spørge, om jeg ville betale for hans rejse til Sverige eller sådan noget," siger Maria Andersson, der ikke havde planer om at involvere politiet i sagen.

Hun vil dog gerne advare andre kvinder, så de ikke ender med at få en ubehagelig og økonomisk dyr oplevelse med en fremmed person på Facebook.   "Der er sikkert mange, der hopper på tricket og tror, at de har fundet verdens bedste mand, siger hun og opfordrer folk til at tænke sig om, før de accepterer en venneanmodning fra en ukendt og kærlighedshungrende person.