Årets bedste fitness-joke: Han løfter ikke flere vægte

Foto: screencapture, liveleaks.com

Fitnesscentrene oplever kronede dage i starten af et nyt år. Og starten af et årti er i særdeleshed ingen undtagelse. Det er altid nemmere at få sig taget sammen, hvis man har en at træne med, men vær påpasselig med hvem du tager med ned og løfte vægte.

Vi kender det alle sammen. Nytårsforsæt. Det holder et par dage, og så har vi glemt alt om det.

Særligt fitness og træning står højt på nytårslisterne, og det er også entydigt sundt at træne, så alt hvad vi kan gøre for at lykkes med det, det skal efterprøves. Selvfølgelig kan man også træne for meget, men sandsynligheden er større for at du træner for lidt.

Flere studier har vist, at man bliver mere motiveret for træning, hvis man træner flere sammen. Hvis man vælger at invitere en ven med i træningscenteret, så skal han/hun nok være en anelse flinkere end den hjælper som manden i klippet træner med. 

Artiklen fortsætter efter videoen

Selvom Fitnessworld er blevet solgt, så kan du stadig gå ned til det nærmeste center og melde dig ind. Hvis dit nytårsforsæt er at træne noget mere, så er første skridt at melde sig ind i et center. Det kræver kun et par kliks på internettet og så er du klar. 

Vi ønsker dig held og lykke med at holde dit nytårsforsæt.

Læs også

Mand brugte 830.000 kroner på bytur: Prøvede at få banken til at betale

 

 

 

Dagens Gossip