‘Årgang 0’-familie flytter fra Danmark

Rachel flyttede fornylig til Sydamerika. Nu har mor Theresia Trechow-Kühl fået nyt arbejde uden for landets grænser og rykker også teltpælene op.

Efter ni års pause fra præstegerningen har Theresia Trechow-Kühl - kendt fra tv-programmet ‘Årgang 0’ - igen fået job som præst.

Jobbet er i den lille Sydslesviske by Tarp, og derfor rykker familien teltpløkkerne op og flytter til Tyskland. Det skriver Ekstra Bladet

I foråret blev Theresia Trechow-Kühl spurgt af en veninde, om hun ville holde barnedåb. Det sagde hun ja til, og hendes mand Lars spillede orgel til dåben. 

- Og på et tidspunkt vendte Lars sig om mod mig og sagde: Du skal tilbage og være præst, siger Theresia Trechow-Kühl.

Hun tænkte over det og måtte give sin mand helt ret. Hun savnede at være præst.

I de mellemliggende ni år, siden ‘Årgang 0’-moren vinkede farvel til præstegerningen, har hun arbejdet som farmakonom på sin mands apotek i Aabenraa.

Læs også

Populær familie fra 'Årgang 0' siger farvel: 'Det har ikke været nogen nem beslutning'

Theresia Trechow-Kühl fortæller også, at noget så usædvanligt som en koncert med bandet a-ha var med til at drive hende tilbage i det kirkelige fag.

- Jeg tænkte under koncerten, at her stod der nogle herrer over 50 år og gjorde det rigtigt godt på scenen. De har fornyet sig selv. Så hvorfor skulle jeg ikke også kunne blive en god præst igen, selv om jeg har passeret de 50 år, forklarer hun.

Rachel lever livet i Sydamerika
Datteren Rachel, som ligesom de andre børn i ‘Årgang 0’ blev født i år 2000, afslørede sidste år, at hun også flyttede fra landet. Dog midlertidigt, idet hun er på udveksling i Argentina.

Ifølge moren går det helt fantastisk med hende i den lille by Formosa i det nordlige Argentina. Datteren har det som en fisk i vandet og lærer at tale spansk med sine nye venner.

Hun rejste derned for en måned siden og vender hjem igen den 19. juli næste år.

Læs også

Lukas Graham tæt på at blive far: Se hans højgravide kæreste i bikini

Det bliver så ikke i hjemmet i Aabenraa, men formentlig i den tyske by Tarp, hvor moderen fremover skal fungere som præst.

 

Dagens Gossip