Afslørede kærestens utroskab med snedigt trick

Foto: Privat

En kvinde har løftet sløret for, hvordan hun afslørede sin kæreste utroskab med et usædvanligt og snedigt trick.

En kvinde har afsløret, hvordan hun opdagede, at hendes kæreste var hende utro ved hjælp af et snedigt trick, der involverer hans aktivitet på sociale medier.

Kenzie Curran forklarer i en video på TikTok, at hun var mistænksom overfor sin kæreste gennem to år. Hun var nemlig overbevist om, at han havde været hende utro. Det skriver Mirror.

Læs også

Mor smider 60 kilo ved at udelukke én ting fra sin kost

Det fik hende til at træffe en beslutning om, at hun ville gennemgå hans aktivitet på det sociale medie Snapchat. Dette ville hun gøre for at finde beviser på, at han havde været hende utro.

Kvinden, der er fra USA, sagde, at hun og hendes kæreste ikke boede sammen på dette tidspunkt. Derimod boede han i Iowa, og hun boede i Californien. Derfor fandt deres samtale også sted via FaceTime.

"Jeg fortalte ham, at jeg kun ringer af en af to årsager: Ét: at vi går fra hinanden for evigt. Eller to: vi går fra hinanden, men finder måske ud af det hen ad vejen, når jeg flytter tilbage til Iowa," siger hun i videoen.

Hun fortæller også, at hun først kontaktede kærestens mor, da hun ønskede at sikre, at han var hjemme, så han ikke kunne finde på en undskyldning, når hun ringede til ham.

Da hun ringede til sin kæreste, bad hun ham placere telefonen, og sætte sig væk fra den, hvorefter hun bad om at få udleveret adgangskoden til hans Snapchat-konto.

Kenzie siger, at hendes daværende kæreste hævdede, at han 'ikke vidste', hvad hans kode var. Det stoppede hende dog ikke i at nå sit mål, da hun i stedet fik ham til at optage en skærmoptagelse af, at han gennemgik sin Snapchat-konto.

Men da Kenzie bad ham om at sende optagelsen, nægtede han at gøre det. Det bekræftede hende i, at der var noget på kontoen, som han ikke ønskede, at hun skulle se.

"Han sendte den aldrig. Jeg spurgte ham, hvor videoen var, og han sagde, at den blev sendt. Jeg fortalte ham, at jeg ikke fik den, og bagefter sagde han, at han ikke sendte den," siger hun.

"Det var sådan, jeg fandt ud af, at han var utro. Jeg behøvede ikke at være der, jeg behøvede ikke at tjekke hans telefon, jeg ringede bogstaveligt talt bare til ham og spurgte."

Folk, der har kommenteret på videoen, har delte meninger om hendes metode. Mange mener, at det er en god idé, mens andre mener, at hun blot skulle have droppet ham med det samme, da der alligevel 'ingen tillid' var i deres forhold.

"Intet forhold uden tillid. Hvis du føler, du har brug for at se på hans personlige sociale medier, er han ikke den eneste ene," skrev en bruger.

"Hvis du skal tænke så meget på at fange nogen, der er dig utro, så spar tiden og gå fra ham. Ingen tillid = intet forhold," lød det fra en anden.

"Jeg gør dette efter min ferie," lød det dog fra en tredje.

Læs også

Klippet af babyen der møder sin fars tvillingebror er set over 75 millioner gange: Se her hvorfor

 

 

Dagens Gossip