Afslører: Prins Joachim græd næsten

Foto: Kongehuset

I et interview med amerikanske CNN afslører grevinde Alexandras pressesekretær, at prins Joachim var tæt på at græde, da han skulle fortælle om familiens triste nyhed.

Der var drama over hele linjen i de danske medier i går, og det blev alt sammen kickstartet af Kongehuset, der sendte en mail ud om, at prins Joachims børn ville få frataget sine prinse- og prinsessetitler fra årsskiftet.

Kort efter reagerede grevinde Alexandra på nyheden, og efterfølgende meldte prins Joachim sig på banen i et yderst bevægende interview med Ekstra Bladet.

Læs også

Bedste ven afslører: Jeg ved Maddie blev solgt

Her satte han ord på, hvor chokeret han og familien var, og at beslutningen havde gjort hans børn fortræd.

Nu taler Alexandras pressesekretær, Helle Von Wildenrath Løvgreen så til amerikanske CNN, og til dem fortæller hun, at Joachim var ved at græde, da han fik beskeden.

"Han (prins Joachim, red.) er en mand af ære. Han har levet hele sit liv med familien med den titel, og han er chokeret og græd næsten denne morgen, da en af de europæiske tabloidaviser talte med ham i Paris," fortæller pressesekretæren til CNN.

Til samme medie fortæller Helle Von Wildenrath Løvgreen, at grevinde Alexandra heller ikke kan forstår, hvorfor det pludselig sker nu, da der ikke er nogen synderlig grund til det.

Tidligere havde prins Joachim og grevinde Alexandra fået fortalt, at det først ville ske den dag, at børnene hver især ville fylde 25 år. Mens Nikolai er meget tæt på, så er der altså mere end 14 år endnu, før prinsesse Athena fylder 25.

Læs også

Sådan kan du nemt spare flere tusind kroner på energi

 

 

Dagens Gossip