Aldrig set før: Snart vender Sofie Linde tilbage på skærmen i nyt talkshow

Skrevet af Kamille Isaksen

13 uger siden

|

13/03/2024
Underholdning
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Sofie Linde, Johnny Hansen og Mick Øgendahl vil snart være at finde på skærmen.

Dagens topnyheder

De danske seere kan godt begynde at glæde sig til den 2. april, hvor Anders Breinholts nye talkshow kommer til at rulle over skærmen. 

I en nylig pressemeddelelse offentliggøres det, at det nye talkshow bliver noget, som ingen før har set, og at velkendte danske ansigter vil spille en stor rolle i showet. 

Med Anders Breinholt i værtsrollen lover programmet at levere en unik blanding af humor, satire og skarpe samtaler, alt sammen med et aktuelt twist. ”Med ’Breinholts’ har vi opfundet noget, der ikke findes i medielandskabet lige nu. Det er en dejlig blanding af talkshow, satire, sketches – og al mulig anden form for humor. Vores kendte gæster kommer aldrig ind for at fortælle de sædvanlige historier. Til gengæld garanterer jeg, at du får dem at se fra en ny eller anden side,” fortæller Anders Breinholt.

Hertil løfter Anders Breinholt også sløret for, hvilke kendte danske ansigter, som danskerne kan se frem til at se i løbet af programmets løbetid: “Sofie Linde, Mick Øgendahl, Nicklas Bendtner og Kandis-Johnny og vores andre gæster skal blandt andet en tur ind i ”Spørgekassen”, som er et nyt interviewformat, hvor jeg går helt tæt på.”

'Breinholts' adskiller sig fra det traditionelle talkshow-format ved at optage hvert afsnit kun få dage før udsendelse. Dette sikrer, at samtalerne med de kendte gæster er friske og relevante, hvilket giver seerne et indblik i de seneste begivenheder og finurligheder i både værtens og gæsternes liv. 

Programmet vil blive sendt to gange ugentligt, hvor Anders Breinholt inviterer indenfor til en række underholdende og tankevækkende segmenter.

'Breinholts' får premiere den 2. april og vil blive vist hver tirsdag og torsdag på Viaplay og TV3 over en periode på 12 uger. Med sit løfte om frisk underholdning og en ny vinkel på kendte ansigter, står 'Breinholts' til at blive et must-see for alle, der sætter pris på god humor og aktuel kultur.

Foto: Viaplay