Amalie kan stadig ikke have sko på fire måneder efter fødsel: Så meget tog hun på

Den 25-årige realitystjerne flyttede ind hos sin mormor, hvor menuen stod på kartofler og sovs.

Det kom som et chok, da Amalie Szigethy, der er kendt for at feste, shoppe og deltage i realityprogrammer, tidligere på året smed bomben, at hun ventede sig. Og i juli i år kom hendes datter Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigethy til verden. 

Nu fortæller den 25-årige mor ærligt om, hvordan det var at være gravid og blive mor, skriver magasinet Gravid.

Læs også

Amalie afslører sandheden om barnets far: Derfor løj jeg om vores forhold

Amalie Szigethy er ikke i tvivl om, at det har været magisk at få et barn og opleve ubetinget kærlighed. Og knap så hårdt som hun havde fået at vide fra andre mødre. 

Til gengæld var realitystjernens graviditet lidt af en omgang, afslører Amalie, der tog hele 41 kilo på.

- Jeg lavede ikke så meget, så Josefine kunne vokse i rolige omgivelser. Graviditeten var hård til sidst, fordi jeg havde taget så mange kilo på. Jeg vejede 105 kg, da jeg fødte, og jeg vejede 64 kg, da jeg blev gravid….Rent fysisk kunne jeg godt mærke det. Jeg blev forpustet af ingenting og kunne ikke sove ordentligt. Det kom forholdsvist tidligt i graviditeten. Hvis jeg sammenlignede mig med andre gravide, som var 25 uge henne, havde de nærmest ingen mave, hvor jeg havde en kæmpe mave og følte mig tæt på færdigudviklet, forklarer Amalie i interviewet.

Læs også

To uger efter fødslen: Så meget har Amalie tabt sig

De mange ekstra kilo har sat sine spor på Amalies hverdag, også selvom der er gået fire måneder, siden hun blev mor. 

- Jeg kunne kun gå i klip-klappere. Det gør jeg stadig, for jeg er gået to størrelser op i sko, lyder det fra Amalie, der var plaget af vand i fødderne under graviditeten.

Forklaringen på Amalies vægtstigning skal ikke kun findes i manglende motion, men også i at den 25-årige kommende mor led af cravings og boede hos sin mormor.

- Jeg flyttede ind hos min mormor, da jeg var tre måneder henne, og jeg fik mormormad hver dag. Jeg levede faktisk af sovs og kartofler og tog meget på. Jeg var også ret glad for choko-pops med mælk, vandmelon og chokolade, siger hun.

Læs også

Amalie afslører detaljer om fødsel: Jeg vil ikke revne i røven

Oplevelsen med at tage 41 kilo på har været en lærestreg for Amalie Szigethy, der har tænkt sig at gøre tingende anderledes, hvis hun bliver gravid igen.

- Jeg åd bare. Jeg var i mit livs træning, inden jeg blev gravid, og derefter havde jeg pludselig en undskyldning for at læne mig tilbage. Jeg hyggede mig, men i min næste graviditet vil jeg spise sundere og dyrke motion.

Josefine Charlotte kom til verden i midten af juli i år ved planlagt kejsersnit på Nordsjællands Hospital.

 

Dagens Gossip