Amalie taler ud om forhold: Han er ikke ude af billedet

Foto: TV3

I november blev de forældre for anden gang. Nu fortæller Amalie om forholdet til Mikkel Skelskov.

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov blev forældre for anden gang i november, da Amalie fødte datteren Hannah. Sammen har de i forvejen 4-årige Josephine.

Læs også

Bagedyst-deltager jubler: "Den er god nok"

Men de er ikke et par. Eller. Det har Amalie svært ved at svare på.

“Han er det hele. Vi har det bare godt sammen. Jeg tror, det er en balance mellem privatliv og det, man viser. Det synes jeg også, er okay,” siger hun til Realityportalen til spørgsmålet om, Mikkel ‘kun’ er far eller også en kæreste.

Uanset er Mikkel Skelskov en stor del af pigernes liv, understreger hun. 

“Mikkel er jo også indover med begge piger. Det er jo ikke, fordi han er ude af billedet. Det er rart, at han også er her i det omfang, han kan være her. Vi er rigtig gode til at håndtere at være familie på den måde. Selvom han jo har det nemt, den kære Mikkel. Men det er sådan, vi har valgt at gøre det. Det er mig, der gør alt det hårde, og så kommer han og er “legefar”. Men vi gør vores bedste,” siger hun og slår fast, at han er der, hvis det hele ramler.

I starten af 2020 blev Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov igen kærester, men det holdt ikke. Trods det svære forhold, så er de stadigvæk en familie, og Mikkel Skelskov vil altid være en del af den, fortæller Amalie.

Var ikke med til fødslen

Tilbage i 2016, da datteren Josephine kom til verden, var Mikkel Skelskov ikke til stede. Amalie ønskede ikke, at han skulle være en del af datterens liv på daværende tidspunkt, skriver B.T.

I et blogindlæg fra 2017 beskyldte Amalie Szigethy Mikkel Skelskov for at være en løgner og være på stoffer. Han måtte igennem statsforvaltningen for at få lov til at se sin datter. Hvad der siden da helt konkret er sket, har Amalie ikke ønsket at udtale sig om. Men forholdet gennemgik en forvandling, som betød, at parret igen begyndte at ses, og altså i dag er sammen om forældrerollerne til de to små piger.

Læs også

Szhirley vil corona-kilone til livs: Så meget har hun taget på

 

 

 

 

 

Dagens Gossip