Anden løfter sløret: Arbejder på Ternet Ninja 2!

Foto: Asger Ladefoged / Ritzau Scanpix

Hvis du gerne vil høre mere til Aske og hans ven den ternede ninja, så kan du glæde dig over, at Anders Matthesen netop er i færd med at skrive Ternet Ninja 2.

Det er yderst sjældent, at Anders ”Anden” Matthesen sætter sig for at lave noget, som så går hen og flopper. Det er uanset om det er et stand-up-show, teaterstykke, album, en børnebog eller senest en animationsfilm.

Filmen Ternet Ninja der fortsætter i samme univers som Terkel I Knibe, har sat rekord som værende den tegnefilm/animationsfilm, der har fået flet folk i Danmark til at købe en biografbillet. De selvsamme folk har forladt biografen med et smil, for Ternet Ninja var en kæmpe succes.

Derfor er der nok også mange, der vil blive glade for nyheden om, at Ternet Ninja 2 er lige på trapperne. Andersen Matthesen netop nu og arbejder på den nye bog, der kommer til at handle om, at Aske og hans familie skal på ferie til Bangkok.

Bogen står til at udkomme den 7. juni, men hvorledes bogen bliver omsat til en film, vil tiden vise. Den del ved hovedpersonen bag bogen nemlig endnu ikke.

”Lysten er der bestemt til at lave en film, men da jeg er midt i skriveprocessen, er det ikke 100% sikkert, at bogen vil ende med at være omsættelig til film. Men dialogen med holdet er i gang,” fortæller Anders Matthesen til mediet Filmz.

Kan blive en af de mest succesfulde danske film i flere år

I løbet af de første otte dage hvor filmet blev rullet ud i Danmark, var der intet mindre end 345.947 personer, der gik ind og så filmen. Før Ternet Ninja udkom, lå Journal 64 på en førsteplads med 215.910 solgte billetter efter de første fire dage, men der toppede Ternet Ninja med 222.760 solgt billetter.

”Med et fortrinligt word-of-mouth og meget flotte anmeldelser i ryggen har filmen et virkelig godt fundament at stå på den kommende tid, og hvis billetsalget fortsætter i sit nuværende tempo, kan filmen blive én af de mest succesfulde danske film i flere år,” fortæller Frederik Honore, der er direktør for Nordisk Film Distribution ifølge Kino.dk.

Anders Matthesen har selv udtalt, at Ternet Ninja er bedre end ens forgængeren Terkel i Knibe, og det ses også på billetsalget, hvor Ternet Ninja for længst har overgået den.

Læs også

Far til fire opgav madlavning: Så stoppede hans børn med at være kræsne

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip