Anders ‘Anden’ Matthesen med stor Ternet Ninja 2-nyhed: Ja, det ser ud til at blive til noget

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Anders 'Anden' Matthesen sørgede for, at danskerne valfartede til biograferne i 2018, da der var premiere på filmen Ternet Ninja. Nu går der måske ikke længe, før danskerne skal valfarte til biograferne igen.

Det er yderst sjældent, at Anders ‘Anden’ Matthesen ikke får succes med et projekt, som han sætter til havs. Det var da også tilfældet, da filmatiseringen af bogen ‘Ternet Ninja’ lagde de danske biografer ned i starten af 2018.

Filmen gik hurtigt ind og satte den ene rekord efter den anden, hvor den skrev sig ind på listen over en af de mest solgte biograffilm nogensinde i Danmark.

Læs også

Gåsehud fra top til tå: Duet af far og 4-årig datter er dagens sødeste video

Ternet Ninja fik også masser af roser af både biografgængerne samt anmelderne, og derfor krydsede mange deres fingre for, at Anders Matthesen ville annoncere en fortsættelse.

Det gjorde han i første omgang på bog, da Ternet Ninja 2 udkom tidligere på året, men det har endnu været usikker, om der ville komme en 2’er.

Det ser dog endelig ud til, at der er kommet en afklaring, for Anders Matthesen afslører i et interview til filmmediet Filmz, at der kommer en Ternet Ninja 2, og at det pt. blot er et spørgsmål om tidspunktet.

“Ja, det ser ud til at blive til noget. Kun datoen er uvis,” fortæller Anders Matthesen til filmmediet.

Tidligere på året fortalte billetportalen Kino.dk, at Ternet Ninja 2 allerede havde fået en konkret premieredato, men det viste sig altså at være løgn. Anders Matthesen afviste selv de rygter med det samme, men nu har hovedpersonen selv afsløret, at Ternet Ninja 2 er på vej.

Det handler Ternet Ninja 2 om

Den første Ternet Ninja bog fra Anders Matthesen handlede om, at den ternede ninja pludselig kom ind i Askes liv. Ninjaen var dog ikke helt normalt ‘tøjdyr’ da den kan snakke, og samtidig var den yderst flabet.

Aske og den ternede ninja begav sig ud på et turbulent-eventyr sammen, der bød på op- og nedture. Aske ville gerne score den uopnåelige klassekammerat Jessica, mens den ternede ninja ledte efter en mand, han ville slå ihjel.

*Spoiler*

Har du ikke set Ternet Ninja, så bør du ikke læse videre herfra.

I slutningen af Ternet Ninja ser man, hvordan den ternede ninja bliver bidt i stumper og stykker af en narkohund i Bangkok Lufthavn. I Ternet Ninja 2 foregår handlingen i Thailand, hvor Aske skal med familien på ferie.

Trods at den ternede ninja blev bidt i stykker i slutningen af den første film, så dukker ånden fra den gamle japanske ninja op igen. Hvornår Aske og den ternede ninja mødes igen, skal vi læse bogen eller vente på filmpremieren for at finde ud af.

Læs også

Livsfarlig plante vokser i Danmark - giften kan dræbe et menneske på 15 minutter

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip