Anders Lund Madsen er blevet far for syvende gang: Konen afslører ‘Vild’ navn til nyfødt

Foto: Shutterstock.com

Anders Lund Madsen er blevet far for syvende gang, og nu afslører konen Karin, hvad deres datter skal hedde.

Den velkendte tv- og radiovært Anders Lund Madsen kunne for nyligt glæde sig over, at han blev far for syvende gang.

Det kunne hans hustru Karin Prehst Lund Madsen bekræfte, da hun lagde et billede op på Instagram med et billede af deres nyfødte datter.

Læs også

Minister melder ud om stigning: Det er dybt bekymrende

Karin fortæller lidt om forløbet, og hvordan flere af parrets andre børn hjalp til i forbindelse med fødslen. Det var nemlig børnene Modig og Stærk der stod for at klippe navlestrengen over, mens Anders Lund Madsen hjalp til med fødslen.

Det hedder datteren

Sidst men ikke mindst, så afslører den nyvordne mor også, at barnets navn bliver Vild.

“Og med ét, blev 3 til fire! I lørdags, herhjemme (som jeg plejer), med alle 3 store børn til stede, havde vi fornøjelsen af at byde Vild velkommen til verden. Anders var fødselshjælper og Modig & Stærk klippede navlestrengen,- Fri legede med Brio, imens Vild gjorde sin entre på fineste maner - og minsandten om ikke hun er en lille pige!” skriver Karin Prehst Lund Madsen i sit opslag på Instagram, inden hun fortsætter:

“Alt gik så fint og godt, og selvom det var endnu en lynfødsel, nåede den sødeste jordemoder, Elin frem - og det var rart! Jeg er fyldt af taknemmelighed over min flok, min krop og mit liv. Tænk at jeg har fået lov til at være så heldig. Jeg er for evigt taknemmelig.” fortæller hun.

Anders Lund Madsen er således blevet far til sit syvende barn. Inden Vild blev født, var han i forvejen far til Stærkodder, Sofie My, Björk, Storm, Brio og Modig.

Læs også

Sara Bro og Morten Kjeldgaard udsat for det værst tænkelige inden fredagens Vild med Dans-show

 

 

Dagens Gossip