Andrea Elisabeth Rudolph raser

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Nu raser Andrea Rudolph på hendes Instagram-profil.

“PFAS har intet at gøre i din krop eller i vores miljø”. 

Sådan indleder beauty-aktiviteten Andrea Rudolph et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun ikke kan klandres for ikke at lægge fingre imellem. 

Det sker i kølvandet på en række uheldige episoder, der har udspillet sig i Danmark den seneste tid. 

Og er man blandt hendes 163.000 følgere og har været på Instagram for nyligt, så har du nok stiftet bekendtskab med hendes seneste opslag. 

I opslaget, der i skrivende stund har knap 350 likes, har du mulighed for at skrive under, hvis du deler samme overbevisning som hende. 

"Hvorfor finder vi os i, at produkter i det skjulte fylder os og verden med skadelige stoffer? Det gør mig rasende. Selvfølgelig skal vi kunne pleje vores hud, uden at smøre sundhedsskadelige stoffer – som for eksempel PFAS – i blodet. Det har vi vidst i årtier, derfor undrer det mig, at PFAS ikke er ulovliggjort for længst, og hvor udbredt stoffet er. I vores i mad, tøj, køkkenredskaber, cykler, skønhedsprodukter, ja i hele vores hverdag”. Sådan lyder det videre i opslaget. 

Desuden lægger hun heller ikke skjul på, at hende og hele Rudolph Care støtter forbrugerrådettænk i kampen om et forbud mod PFAS: 

“Derfor støtter jeg og hele Rudolph Care helhjertet @forbrugerraadettaenk i kampen for et forbud mod PFAS i alle produkter.

Er du enig, kan du gøre det samme og skrive under her: https://taenk.dk/det-kaemper-vi-for/forbud-mod-pfas-i-forbrugerprodukter-nu. Eller via LINK i bio. Forhåbentligt kan vi sammen skabe politisk opbakning til et øjeblikkeligt forbud mod PFAS i Danmark”. 

Læs også

Nu skal der tankes: Her stiger prisen markant

 

 

Dagens Gossip