Avengers-instruktør: Vi afslører snart en homoseksuel karakter i Marvel

Der går ikke længe, før Marvel afslører, at en af deres karakterer er homoseksuel. Det fortæller en af instruktørerne bag Avengers Endgame-filmen.

Desto større hit en film bliver, desto større sandsynlighed er der også for, at nogle folk vil føle sig ekskluderet. I hele Marvel-universet har vi endnu ikke haft en homoseksuel karakter, og selvom der ikke umiddelbart har været brok fra LGBTQ-kredse over, at de ikke har været repræsenteret, så er der homoseksuelle karakterer på vej.

Allerede i den seneste film, Avengers Endgame, introducerede de to instruktører faktisk en person, der var homoseksuel. Joe Russo der er instruktør på filmen, påtog sig selv en lille rolle, hvor han spiller en mand, der skulle på sin første date med en anden mand efter, at Thanos lavede det famøse knips med sine fingre.

Rollen Joe Russo spillede, havde dog ingen relevans i filmen, men det kan der meget vel snart komme i en af de kommende Marvel-film. Brødrene Russo har nemlig fortalt til mediet Entertainment Weekly, at seerne snart bliver introduceret for en homoseksuel karakter, og de fortæller, at det meget vel kan være en, som folk allerede kender.

Læs også

Ung mor drak seks dåser energidrik om dagen: Nu har hun pacemaker

“Der vil komme en homoseksuel karakter i en af filmene, og jeg er sikker på, at Kevin (Kevin Feige. Chef for Marvel Studies) vil annoncere det meget snart,” fortæller Joe Russo til mediet

Afslørede mere end han burde

Joe Russo blev dog fanget lidt med bukserne nede, da han skulle besvare spørgsmålet fra journalisten. Han spurgte nemlig ind til, om manden Joe Russo selv portrætterede i Endgame-filmen, var den første homoseksuelle i Marvel-universet. Dertil svarede han:

“Der er blevet insinueret omkring andre karakterers seksualitet, men dette er den første karakter der er sprunget ud,” fortæller han, hvorfor journalisten hurtigt spørger ham om, hvem der da ellers er homoseksuel.

“Ehm.. Det finder man ud af,”

Joe Russo afslørede dog ikke meget mere end hvad Marvel Studios chefen, Kevin Feige, allerede havde udtalt. Han fortalte nemlig, at der ville komme to homoseksuelle karakterer i Marvel-universet, hvor den ene vil være en vi havde set før.

Den anden var således Joe Russos lille rollie i Avengers Endgame, men hvem mon ellers viser sig at være homoseksuel?

Læs også

Så du Starbucks-koppen i Game of Thrones? - Se de andre store UPSere i serien her

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip