'Badehotellet'-stjerne afslører: Jeg er ikke længere med

Skrevet af Henrik R

14/07/2023
Foto: TV2
Foto: TV2
Det kommer som en overraskelse for de fleste, at 'Claus Willumsen' ikke længere er at finde på Badehotellet.

Mest læste i dag

Optagelserne til den sidste sæson af 'Badhotellet' er godt i gang og næste år vil det være muligt for danskerne at tage afsked med den yderst populære tv-serie.

En person som danskerne dog allerede har taget afsked med - dog uden at vide det - er skuespilleren Andreas Jebro, der spillede modstandsmanden Claus Villumsen.

Overfor Billed Bladet afslører Andreas Jebro nemlig, at han slet ikke er med den kommende sidste sæson af 'Badehotellet'.

"Jeg er slet ikke med i sæson 10. Det er vemodigt. Jeg ville gerne være med, men sådan skulle det ikke lige være med det, de skulle fortælle i den her omgang, men så har der været plads til noget andet," det fortalte skuespilleren til mediet, da han var til premiere på musikforestillingen 'Natasja' i går.

I stedet for 'Badehotellet' vil danskerne kunne se Andreas Jebro i en anden tv-serie, som kommer til at blive sendt samtidig med 'Badehotellet'. Han fortæller dog ikke, hvilken serie der er tale om.

Privat er Andreas Jebro gift med Amalie Dollerup, som dog vil være at finde i den 10. sæson af 'Badehotellet'. Her spiller hun fortsat Amanda.

Der bliver generelt lavet rigtig meget mad på 'Badehotellet', men hvad sker der egentlig med alt den lækre mad? Det får du svar på i artiklen herunder: