Bagedyst-stjerne melder ud: Nu er det slut

Foto: Jasmin Geisler

Så gik det ikke længere, lyder det fra den 26-årige 'Bagedyst-stjerne'

Den 26-årige Anne Kirstine Tirstrup er gået fra sin kæreste, som hun dannede par med i otte måneder. Parret gik fra hinanden for to måneder siden, afslører SE og HØR.

"Det fungerede bare ikke til sidst. Der er sket en masse ting, så nu er jeg single," fortæller hun til SE og HØR, uden at gå i dybden med, hvad der forårsagede bruddet mellem de to.

Læs også

Han er sønderknust, da hjemløs kvinde indrømmer, hvad hendes madpenge går til at købe hver dag

Hendes nu tidligere kæreste har altid været holdt hemmelig, hvilket er en beslutning hun holder fast ved. Hun har ikke givet hans navn ud, og det kommer ikke til at ændre sig, efter de er gået fra hinanden. 

Er man en nysgerrig sjæl, der havde håbet på, at hun nu ville afsløre, hvem den hemmelige kæreste var, bliver man derfor skuffet, slår hun fast overfor SE og HØR. 

Anne og hendes ekskæreste havde kendt hinanden i længere tid, men havde ikke set hinanden i et par år, da de pludselig fik øjnene op for hinanden. Nu er forholdet mellem de to dog slut. De nåede - som sagt – at danne par i otte måneder. 

På trods af det nylige brud fra sin ekskæreste, er hun dog i godt humør, fortæller hun til SE og HØR.

"Jeg har det hammergodt. Jeg bager stadig en masse, og det er stadig en drøm at leve af det. Jeg er i hvert fald gået ned i tid på mit arbejde for at have mere tid til det," lyder det fra Anne Kirstine Tirstrup, der til dagligt arbejder som sygeplejerske.

Læs også

Troede hun skulle have briller: Samanthas tur til optikeren reddede hendes liv

 

 

Dagens Gossip