Bagedyst-stjerne ramt af corona

Foto: I 2015 deltog Ditte Julie Jensen i DR-programmet 'Den store bagedyst'. Her ses hun med Micki Cheng, Pernille Stigsgaard Morthensen og Liv Martine Hansen. Foto: DR

“Conora, din bitch, du fik krammet på os. Vi er blevet ramt af corona herhjemme."

I 2015 deltog Ditte Julie Jensen i Den store bagedyst, her røg hun ud i semifinalen - men i 2018 tog hun revanche og vandt sammen med Liv Martine Den store jule- og nytårsbagedyst.

Derudover kan hun både skrive kagebogsforfatter, kageskribent, foredragsholder, TV-kok og iværksætter på CV'et. Derudover er hun også indehaver af- og designer bag stelserien By Ditte Julie, samt indehaver af eget forlag.

Læs også

DMI udsender ny kategori 2-varsel: Farligt vejr på vej

Men lige nu er livet som selvstændig sat lidt på pause.

I et opslag på Facebook fortæller Ditte Julie, at hun er smittet med corona.

“Conora, din bitch, du fik krammet på os. Vi er blevet ramt af corona herhjemme. Det gør mig virkelig ked af det - selvfølgelig mest på børnenes vegne, “ skriver hun og fortsætter: 

“Alle forældre ved ,hvor hårdt det er at være syg selv og to syge børn også.. Men det kan jo ramme os alle, trods forsigtighed, vaccine og hyppige test.”

Ditte Julie uddyber, at det er “enormt ubelejligt ikke at kunne passe sit arbejde, især som selvstændig.” Men der er noget, der vigtigere.

“Lige nu er det vigtigste, at vi passer på hinanden, krammer på hinanden og bliver hurtigt raske igen. Vi ser ekstra mange julefilm og har lavet stuen om til vores soveværelse med madrasser over alt. Vi må få det bedste ud af det,” afsluttter Bagedyst-stjernen.

 

Læs også

Voldsomt drama på vaccinecenter i Horsens