Bagedyst-stjernen Annemette Voss smider kludene: Overlader intet til fantasien

Skrevet af Emil Martesen

29/11/2022
Foto/PR: Annemette Voss
Foto/PR: Annemette Voss
Annemette Voss smider tøjet for sine mange følgere - og overlader intet til fantasien.

Mest læste i dag

“Kan man dele sådan et billede?”

Sådan indleder Annemette Voss et opslag på det populære sociale medie Instagram. 

Opslaget kommer i kølvandet på, at hende og gemalen Micky Fridthjof tilbage i juni løftede sløret for, at de venter endnu et barn. 

I opslaget, som 38-årige Annemette Voss der blev kendt efter sin deltagelse i DR-hittet ‘Den store bagedyst’ vises hendes runde mave frem - vel at mærke uden så meget som en trevl på kroppen. 

Billedet, som er delt med hendes 70.000 følgere, har dog ikke været uden betænkeligheder:

"Kan man dele sådan et billede? Er jeg for nøgen? Hvad vil folk ikke tænke? Tror de mon, at jeg bare vil ‘udstille’ mig selv?” - alle de tanker rammer mig, nu hvor jeg poster det her billede. Men sagen er den, at jeg faktisk bare synes billedet er pis’hamrende flot og et rigtig godt billede af den råhed og naturlighed, der følger med det at bygge et liv inde i sin krop," skriver hun til billedet, som ligger frit tilgængeligt på hendes Instagram-profil.

På billedet står hun i vandet, mens bølgerne slår mod hendes mave - og netop havet betyder meget for den 38-årige: 

"Jeg føler mig i ét naturen, havet, vinden… Det dér er mit sted. Det er i og ved vandet, jeg føler, jeg lever allermest intenst, og jeg elskede, at jeg kunne mærke lille Rita i maven sparke i ét væk, mens billedet blev taget og de iskolde bølger slog mod maven. Det hele føltes vildt og helt perfekt!" skriver hun til billedet. 

I opslaget, der i skrivende stund har knap 7.000 likes, afslører hun samtidigt, at hendes krop kun er hendes barns hjem lidt endnu.

Og når det lille barn kommer til verden, bliver det en del af en større søskendeflok.

DR-kendissen har nemlig i forvejen tre sønner.