Basim som erstatning for Martin Jensen i X Factor: Jeg har erfaringen nu

Foto: Malene Porup/Ritzau Scanpix

Den tidligere deltager Basim mener, at han er klar til at være dommer i X Factor.

Det vil bestemt ikke komme som nogen overraskelse, hvis DJ Martin Jensen, der havde debut som dommer i dette års udgave af X Factor, ikke vil være at finde bag dommerbordet i den kommende sæson.

Han gjorde det nemlig flere gange klart, at han valgte dommertjansen på grund af pengene, og at han højst sandsynligt ikke ville være dommer næste år, når det meste af verden formentligt er åbnet op igen.

Læs også

DR-profil er færdig efter 10 år: “DR har besluttet, at jeg er færdig”

For ham er det et spørgsmål om penge, og hvis TV2 ikke er villige til at åbne op for posen, så skal de på jagt efter en ny dommer.

En ny dommer bør dog ikke være svær at finde, og faktisk skal de ikke lede længe for at finde en erstatning.

Den tidligere X Factor-deltager, Basim, er nemlig klar til at overtage rollen fra Martin Jensen, hvis han altså får buddet om det.

“Det ville være fantastisk. Jeg ville elske det. Jeg føler også, at jeg har erfaringen nu. Hvis du spurgte mig for fem år siden, havde jeg sagt, at jeg ikke var klar til det, men det kunne da være megasjovt,” lyder det fra Basim, da han bliver spurgt af B.T.

Det er dog ikke op til Basim selv, hvis han skal være dommer i X Factor. Det kræver nemlig, at TV2 henvender sig til ham, og det har de ikke gjort endnu, og det samme gjorde DR heller ikke, da de havde programmet på deres kanal.

Basim er en af de få deltagere, der er nået langt i X Factor, som har formået at skabe sig en større musikkarriere bagefter. Det er endda på trods af, at Basim sluttede om 4'er i programmet.

Det afholdt dog ikke Basim fra at slå igennem, og det gjorde han blandt andet med Comme Ci Comme Ca feat Gilli samt MGP-sangen Cliche Love Song.

 

 

Læs også

Penge tilbage i skat? Disse danskere får ikke udbetalt noget

 

 

Dagens Gossip